Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Φτιάχνουμε στολίδια με χαρτόνι και κλωστή! {Xmas Ornaments DIY}

by - Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Οι μέρες αυτές μας βρίσκουν να φτιάχνουμε πυρετωδώς Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το Bazaar που διοργανώσαμε για το Νηπιαγωγείο μας! Αισθάνομαι υπέροχα γιατί κάθε μέρα αποδεικνύεται πως εμείς οι μαμάδες μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο δίνοντας τα καλύτερα εφόδια στα παιδιά μας μέσα από τις αξίες και τα ήθη που τους περνάμε καθημερινά! Τα δικά μας παιδιά βλέπουν τις μαμάδες τους ενωμένες και αγαπημένες  να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα για το σχολείο τους ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι όμορφο για εκείνα! Ίσως μια εκδρομή ή μια όμορφη δραστηριότητα! Ότι αποφασίσει η πλειοψηφία! Έτσι λοιπόν, προχτές μαζευτήκαμε και φτιάξαμε διάφορα καλούδια για την εκδήλωση μας αυτή! Ένα από αυτά ήταν και τα στολίδια που θα σας δείξω τώρα!🎄🎅

chritsmas tree ornaments


Τι θα χρειαστείς:
  1. Χαρτόνι λευκό χοντρό
Κόφτη να κόψεις τα δεντράκια ή ψαλίδι καλό
  1. Κλωστή σε ότι απόχρωση θέλεις
  2. Pom Pom
  3. Αστέρια διακοσμητικά, από felt η άλλο υλικό
  4. Πιστόλι σιλικόνης 
Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Ετοιμάζεις ένα πατρόν δεντράκι σε ένα χαρτί απλό και έπειτα σχεδιάζεις σύμφωνα με αυτό όσα δεντράκια θέλεις να κόψεις πάνω στο χοντρό χαρτόνι! Κόβεις προσεκτικά με κόφτη ή και με ψαλίδι καλό! Έπειτα παίρνεις την κλωστή σου και κολλάς προσεκτικά με το πιστόλι την αρχή στο πάνω μέρος του δέντρου. Αρχίζεις και περιστρέφεις την κλωστή γύρω γύρω από το χαρτόνι! Εγώ σε κάποια το έκανα ακανόνιστα και σε κάποια άλλα ακολουθώντας μια γραμμή περιμετρικά! Στο τέλος κόλλησα πάλι με σιλικόνη την άκρη της κλωστής καλά ώστε να μην μου λυθεί! Διακόσμησα με πομ πομ και ένα αστεράκι στην κορυφή! Εύκολο έτσι? *Προσοχή με το πιστόλι σιλικόνης. Μπορεί να καείς άσχημα!* Στο πίσω μέρος του δέντρου κόλλησα λίγη κορδέλα σχηματίζοντας θηλιά ώστε να μπορούν να κρεμαστούν!
Οι φωτογραφίες είναι όλες από τον φακό του Ανθομέλι και ευχαριστώ πολύ την φίλη μου που μου χάρισε τόσο όμορφες φωτογραφίες αλλά και που μας κάλεσε και άνοιξε το σπίτι της ώστε να φτιάξουμε όλες μαζί παρέα πραγματάκια για το bazaar! Η ημέρα κύλησε απολαυστικά τραγουδώντας τα κάλαντα, ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ενώνοντας τις δυνάμεις μας όλες μαζί ευχάριστα! 

στολιδια με κλωστη και χαρτόνι

diy christmas ornaments


Έχω την αίσθηση ότι η προσπάθειά μας θα αποδώσει πολλά!Ανυπομονώ για τη Τρίτη που θα ενωθούμε και πάλι όλες μαζί!
💪✌😊
Ως την επόμενη συνάντησή μας σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts