Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ HARD ROCK CAFE ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

by - Τρίτη, Μαρτίου 27, 2018

Τώρα που ανοίγει ο καιρός η Αθήνα είναι σίγουρα ένα μέρος που μπορείς να απολαύσεις μια ωραία βόλτα μαζί με τα παιδιά, να δεις τα αρχαιολογικά ευρήματα σε διάφορες γωνιές και σοκάκια τριγύρω αλλά και να επισκεφτείς μέρη για φαγητό και παιχνίδι διαφορετικά από τα συνηθισμένα, τα οποία είναι και Family Friendly!Ένα τέτοιο μέρος αποδείχτηκε το Hard Rock Cafe Athens και πολύ χαίρομαι που το ανακαλύψαμε και εγώ και τα παιδιά!

Hard Rock Cafe Athens

Χτες, περάσαμε την Κυριακή μας στο Hard Rock Cafe στην Ανδριανού στο Μοναστηράκι, αυτή τη φορά μαζί με τα παιδιά, μεσημβρινές ώρες και όχι βραδινές, όπως συνηθίζαμε για cocktail-εγώ δηλαδή όχι ο σύζυγος! Ήταν ένα κάλεσμα που δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε και ας ήταν όλοι οι δρόμοι προς αυτό κλειστοί, λόγω παρέλασης για την εθνική μας εορτή!Παρέα με τον κούνελο του Hard Rock ανοίξαμε τον δρόμο για τις πασχαλινές κατασκευές, παίξαμε, ζωγραφίσαμε, στολίσαμε αυγουλάκια με διάφορα μπιχλιμπίδια , χτυπήσαμε και τα drams του hard rock cafe εννοείται και απολαύσαμε face painitng από την γλυκύτατη παιδαγωγό που είχαμε στη διάθεσή μας!

Hard Rock Cafe Athens


Hard Rock Cafe Athens


Hard Rock Cafe Athens

Hard Rock Cafe Athens

Παιχνίδι χωρίς φαγητό δεν γίνεται γιατί ως γνωστόν νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, έτσι δεν είναι? Απολαύσαμε φαγητό διαφορετικό από τα συνηθισμένα της Κυριακής, το μαγειρευτό της μαμάς δηλαδή, δοκιμάσαμε το Roxtstars menu και λατρέψαμε το πιάτο μας που είχε σχήμα κιθάρας! Εντάξει, εννοείται ότι το πήραμε φεύγοντας και αυτό και άλλες δυο κονκάρδες ακόμα για την συλλογή της μαμάς μας, η οποία πολύ φοβάμαι πως θα είναι του Ντίνου μόνο πια!

Hard Rock Cafe Athens

Hard Rock Cafe Athens

Hard Rock Cafe Athens

Hard Rock Cafe Athens

Hard Rock Cafe Athens
Δωράκι φεύγοντας

Θα ήθελα να πω πως ο χώρος ήταν πεντακάθαρος, οι τουαλέτες επίσης -εμείς οι μαμάδες τα κοιτάμε αυτά λιγάκι παραπάνω- και η εξυπηρέτηση από τους rock αλλά συνάμα γλυκούς σερβιτόρους άψογη! Με άφησαν να φωτογραφίσω και τα ''παράσημά'' τους!Πολύ θα ήθελα τις κονκάρδες τους!!Πολύ όμως!!!Αυτές και εκείνες των Starbucks!

Hard Rock Athens Cafe

Στη Facebook σελίδα του Hard Rock Athens μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις στο χώρο αλλά και για το #BreakfastWithBunny που θα διαδραματιστεί και την επόμενη Κυριακή εκεί! Μπορείς να το ψάξεις και από τα #hashtags εννοείται, #ThisIsHardRock & #BreakfastWithBunny!!Να ξέρεις, όμως, πως κάθε Κυριακή στο χώρο του Hard Rock Cafe γίνονται ωραίες δραστηριότητες για τα παιδιά!Είναι ωραίο να δοκιμάζεις κάτι το διαφορετικό και ακόμα πιο ωραίο να βάζεις στο κλίμα και τα παιδιά!Οι Κυριακές μας είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένες σε αυτά, οπότε πρέπει να είναι καμιά φορά και λιγάκι πιο πέρα από τα συνηθισμένα!


Εγώ, πάλι, πεθαίνω με το αγόρι μου που μεγαλώνει τόσο γρήγορα και αρέσκεται να ακούει pop-rock μουσική στο δωμάτιό του! Τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα που ούτε και εγώ ξέρω πότε θα αρχίσει να πηγαίνει μόνος του πια στο Hard Rock Cafe και εγώ θα τον παρακαλάω να με πάρει μαζί του! Τουλάχιστον με την ανάρτηση αυτή θα έχω αποδεικτικό πως η μανούλα τον έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε εκεί!😅💪

Ως την επόμενη έξοδό μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!



You May Also Like

2 σχόλια

  1. Aaa εγώ θέλω και κονκάρδα και πιάτο κιθάρα!!! Θα το βάλουμε στο πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες τις λίγο πιο ανοιξιάτικες που βολτάρουμε στο κέντρο. Ευχαριστούμε για την όμορφη πρόταση. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts