Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Χριστουγεννιάτικη Βατραπουνζέλ!

by - Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015

Χτες είχα την χαρά και τη τιμή να βρίσκομαι στην παράσταση της Βατραπουνζέλ μαζί με την αγαπημένη μου Ασπασία από το My Lovable Baby ως εμψυχώτριες στο Χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα που ακολούθησε μετά το τέλος της παράστασης..
Την παράσταση την είχαμε δει και πέρυσι, με διαφορετικό όμως σενάριο, σκηνοθεσία και ηθοποιούς..Η αλήθεια είναι ότι η ανανεωμένη Βατραπουνζέλ, εμένα και τον μικρό, μας ενθουσίασε εξίσου πολύ και φέτος...

Η Αγγελική, το κορίτσι που ευθύνεται για τις όμορφες παραστάσεις Βατραπουνζέλ και "Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι" του "Θέατρο Ρετρό" έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο με την παράσταση όσο και με το ψυχαγωγικό κομμάτι που ακολουθεί μετά από αυτήν..Εν όψη Χριστουγέννων,ετοίμασε ένα όμορφο αφιέρωμα σε Χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα και δεν ξέχασε μέσα σε όλα αυτά να συμπεριλάβει και τι αρέσει περισσότερο στα παιδιά..
Με το τέλος τη παράστασης όλα τα παιδάκια πήραν χαρτί και μπογιές και μαζί με την βοήθεια της Αγγελικής ζωγράφισαν αυτό που τους έκανε περισσότερο εντύπωση από την παράσταση...
 Έπειτα ακολούθησε το στόλισμα του "Χριστουγεννιάτικου δέντρου ευχών" των παιδιών.....
Η Βάλια -μία από τις 2 ηθοποιούς- ετοίμασε υπέροχα χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χιονάνθρωπο-δεντράκι-μπάλα, στα οποία όλα τα παιδάκια με την βοήθεια της Ασπασίας και της δικής μου έγραψαν την ευχή τους για το νέο έτος και έπειτα το στόλισαν μόνα τους όπου ήθελαν στο δεντράκι!
Δεν άφησαν, όμως, και εμάς τους γονείς παραπονεμένους και έφτιαξαν ένα, επίσης, χειροποίητο δέντρο με πολύχρωμα στολίδια όπου κρεμάσαμε και εμείς την δική μας ευχή!
Το "δέντρο ευχών" των γονιών!
Η διασκέδαση συνεχίστηκε με face painting από τα Παιδικά πάρτυ και φυσικά ο Ντίνος δεν μπορούσε να μην ζητήσει για μία ακόμη φορά τη μάσκα στου Batman..Θέλησε να φωτογραφηθεί με την γλυκιά Βάλια και εκείνη δεν του χάλασε χατίρι!..
Πέραν της ζωγραφικής προσώπου, ο μικρός ενθουσιάστηκε πολύ όταν του είπα ότι μπορεί αν θέλει να γράψουμε παρέα γράμμα στον Άι Βασίλη, μιας και στο σπίτι μας δεν έφτασε ακόμα η μέρα όπου θα γράψουμε το δικό μας, σύμφωνα με το δικό μας Christmas calendar!
Οπότε ετοιμάσαμε ένα πρόχειρο εκεί με λίγα λόγια και δεν ξεχάσαμε να γράψουμε και το όνομά μας, ώστε να ξέρει ο καλός μας Άγιος ποιο παιδάκι του γράφει..

Την συγκεκριμένη παράσταση την παρακολουθήσαμε για 2η φορά!
Για 2η φορά φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Θεωρώ ότι αν το επιθυμήσει ο μικρός ίσως να την δούμε και 3η!Οι δύο αδερφές που παίζουν όμορφα στο δωμάτιό τους, κάνουν τα παιδιά να δουν στο πρόσωπό τους το παιχνίδι με το δικό τους αδερφάκι!Αυτή η τσαχπινιά, η ανεμελιά, η σκανταλιά που υποδύονται τα κορίτσια σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ τους και την ποιητική ομοιοκαταληξία στους στοίχους κεντρίζει το ενδιαφέρον του παιδιού αλλά και του γονιού..Είναι μία παράσταση για το παιδί, αλλά και για το παιδί που κρύβουμε μέσα μας!..


Το Χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα συνεχίζεται και την επόμενη Κυριακή στις 3 μ.μ. με εμψυχωτές την φίλη μου Κάλη από το Ανθομέλι μαζί με το Είμαι μαμά...Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουν εξίσου όμορφα όσοι καταφέρουν να παρευρεθούν!
Δηλώστε συμμετοχή εδώ...

Εμείς σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα!..

Αγγελική μου, σε ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη εμπειρία που μας πρόσφερες εμένα και τον μικρό για άλλη μια φορά αλλά και για την τιμή που μου έκανες να συμβάλλω στο εμψυψωτικό κομμάτι του Χριστουγεννιάτικου αφιερώματος!
Εις το επανιδείν!

Σας μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts