Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ B- BUDDIES!

by - Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Θέλεις να σου δείξω την νέα σειρά παιχνιδιών που έχουν ξετρελάνει τα πιτσιρίκια μου και δεν έχουν σταματήσει να παίζουν από την στιγμή που τα πήραν στα χέρια τους? Πρόκειται για τα B-buddies τα μικροσκοπικά μπαρμπαδάκια που τρυπώνουν σε βραχιολάκια και σπιτάκια! 

b- buddies

real fun toys

Τα b-buddies είναι μικρές φιγουρίτσες οι οποίες μπορούν τα τρυπώσουν παντού! Στα παπούτσια, στα μαλλιά, στα μολύβια στα στυλό και είναι super για συλλογή! Με λίγα λόγια είναι το νέο super παιχνίδι που μπορείς να το φορέσεις, να το παίξεις και να το συλλέξεις! Κυκλοφορούν δύο συσκευασίες αποθήκευσης των μικροσκοπικών αυτών φιγούρων, ένα σπιτάκι και ένα storage kit {κουτί αποθήκευσης}για να μην τις χάνουν τα παιδιά δεξιά και αριστερά μέσα στο σπίτι!Τόσο το σπιτάκι όσο και το storage kit μπορούν να κρεμαστούν σαν μπρελόκ στην τσάντα του παιδιού!

b buddies


real fun toys

real fun toys

real fun toys

Είναι μαλακά και εύκαμπτα και μπορούν να φορεθούν στα ειδικά βραχιολάκια που είναι σχηματισμένα για αυτά! Τα βραχιολάκια b-buddies είναι σκανταλιάρικα και ότι πρέπει για κορίτσια που θέλουν να φορούν μπαρμπαδέλια στα χέρια τους! Η Stacy, πάντως, με αυτά κυκλοφορεί!Τα βάλαμε τα βγάλαμε και ξανά πάλι από την αρχή! Παρατηρήσαμε προσεκτικά την κάθε φιγούρα και με κάποιες γελάσαμε πολύ, ειδικά με εκείνη που θυμίζει φαραώ! 

real fun toys

real fun toys

real fun toys

real fun toys

real fun toys

O Ντίνος κρέμασε το storage kit στην τσάντα του με τα buddies που διάλεξε για την συλλογή του και έτσι στην βόλτα του έχει μαζί του το μικρό αυτό παιχνιδάκι να απασχοληθεί! Είναι το όμορφο αξεσουάρ της τσάντας του!

real fun toys

real fun toys

Τα B-Buddies θα τα βρεις στο site της εταιρείας Real Fun Toys και μπορείς να δεις εδώ το βίντεο με τα τέλεια αυτά φιλαράκια- στολιδάκια! Στο κανάλι τους στο You Tube μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα videos με παιχνίδια που κυκλοφορούν και σίγουρα θα ενδιαφέρουν τα παιδιά σου!
Εμείς ξεκινήσαμε να μαζεύουμε b-buddies! Εσείς?
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!



You May Also Like

1 σχόλια

My Insta Posts