Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

by - Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Το Ημερολόγιο📔
Είμαι σίγουρη πως την ταινία ''The Notebook'' την έχεις δει, αν όχι πολλές φορές παρέα με μισόκιλο παγωτό και κουτάλι μεγάλο όπως εγώ μία φορά όμως σίγουρα! Είναι από εκείνες τις δακρύβρεχτες ιστορίες που τις βάζεις στο repeat και μετά αναζητείς και απαιτείς τέτοιες ιστορίες αγάπης να ζήσεις! Δυσκολάκι! Αλλά που ξέρεις? Η ζωή είναι τροχός της τύχης καμιά φορά!💖


The Notebook, the book Metaixmio

Το αγαπημένο μου Μεταίχμιο φρόντισε, για εμάς τις ρομαντικές υπάρξεις, και κυκλοφόρησε την απόλυτη αυτή ιστορία αγάπης!Ανυπομονούσα να την κρατήσω στα χέρια μου και να αφεθώ πάλι στην μαγεία αυτού του έρωτα! Στα απίστευτα ποιητικά λόγια του Νόα, στην γλυκύτητα της Άλις και του ανεπανάληπτου έρωτά τους, τον οποίο ούτε το Alzheimer δεν είναι ικανό να νικήσει!

Ταξίδεψα μαζί του στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σε μια εποχή εντελώς διαφορετική από την δική μας και από άποψη συμπεριφορών αλλά και πεποιθήσεων! Μαγεύτηκα από τον χαρακτήρα του Νόα και νομίζω πως το βιβλίο τον παρουσιάζει ακόμα πιο αθώο και πιο ακαταμάχητο! Ο Ράιν Γκόσλινγκ στην ταινία δίνει έναν πιο ατίθασο χαρακτήρα στον ήρωα! Ο Nicholas Sparks, όμως, ο συγγραφέας, τον θέλει ακόμα πιο ρομαντικό και συνεσταλμένο! Η Άλι κρατά τον χαρακτήρα της ατόφιο από τον κινηματογράφο και μας κάνει να ζηλεύουμε την απαράμιλλη ομορφιά της και θηλυκότητα της!

Το ημερολόγιο Μεταίχμιο Nicholas Sparks

Βασικές διαφορές στο σενάριο και στην συγγραφή δεν υπάρχουν! Ωστόσο, τολμώ να πω πως το βιβλίο είναι ακόμα πιο τέλειο! Μου άρεσε που κάποιες σκηνές είναι γραμμένες με περισσότερη λεπτομέρεια, η οποία τελικά ίσως να  ήταν αναγκαία και στο σενάριο του έργου! Θα ήθελα να τις δω και σε εικόνα δηλαδή! Η γλώσσα του συγγραφέα σε ταξιδεύει και σε μεταφέρει απευθείας στο σκηνικό! Οι εικόνες ξετυλίγονται μπροστά σου μονομιάς! Μια μικρή διαφορά υπάρχει από την ταινία στο βιβλίο, αλλά θα σε αφήσω να την ανακαλύψεις μόνη σου!

Αγόρασέ το από εδώ!
Την ιστορία τους την διάβασα μέσα σε ένα πρωί, ένα υπέροχο lazy πρωινό Κυριακής που τα παιδιά έπαιζαν στην πίσω βεράντα με τον μπαμπά! Αν το ξεκινήσεις δύσκολα το αφήνεις!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. ασχετη εδω...δεν εχω δει την ταινια! θα διαβασω ομως πρωτα το βιβλιο στα σιγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts