Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Η ΚΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ YASMEEN ISMAIL

by - Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017

Οι Εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφόρησαν μία νέα παιδική σειρά με την υπογραφή της ταλαντούχας Yasmeen Ismail και ήθελα πολύ να την πάρει στα χέρια της η μικρή μου Stacy! H Κική και ο Μπόμπος νομίζω θα αγαπήσουν πολύ τα μικρά παιδάκια και θα διασκεδάζουν μαζί τους!

Yasmeen Ismail Ikaros books

Αρχικά, θα σου πω πως η εικονογράφηση της Yasmeen ήταν  αυτό που μου άρεσε περισσότερο! Φαίνεται πως αγαπάει τις νερομπογιές, αυτό το φανερώνει και η εικονογράφηση των βιβλίων της! Τα χρώματα και τα σκίτσα της μιλούν απευθείας στην παιδική καρδιά και γαργαλούν διασκεδαστικά τις κόρες των ματιών τους! Όμορφες σκηνές, χαμόγελα, ήλιος, παγωτό, θάλασσα, party,τούρτα, πυργάκια στην άμμο, μαγιό, σωσίβια, μπαλόνια και λουλούδια!! Τι άλλο να ζητήσει ένα μικρό παιδί από ένα βιβλίο?

Yasmeen Ismail Ikaros books

Yasmeen Ismail

Η Κική και ο Μπόμπος είναι δύο μικροί φίλοι που παίζουν όμορφα μαζί!Καταστρώνουν σχέδια. εξορμήσεις στην θάλασσα και ετοιμάζουν εκπλήξεις! Μοιράζονται τις ανησυχίες τους και συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλον! Διαβάσαμε το Μια ηλιόλουστη μέρα και αρχίσαμε να ανυπομονούμε να επισκεφτούμε την θάλασσα!Ζηλέψαμε το παγωτό που έφαγαν οι δύο φίλοι και καταλάβαμε τον φόβο του Μπόμπο για το νερό και το κολύμπι! Η σούπερ έκπληξη μας έδωσε ιδέες για το party του Ντίνου! Αποφασίσαμε να του κάνουμε και εμείς έκπληξη, να του ψήσουμε τούρτα και κεκάκια, να του αγοράσουμε ένα super δώρο και να διασκεδάσουμε πολύ!

Yasmeen Ismail Ikaros Books

Η νέα σειρά προσχολικών βιβλίων με πρωταγωνιστή τον σκύλο Μπόμπο και την γάτα Κική είναι γεμάτη χιούμορ και ευαισθησία! Οι δύο φίλοι είναι δημιουργία της Yasmeen, της Ιρλανδέζας εικονογράφου και σχεδιάστριας κινούμενων σχεδίων! Τα νηπιάκια σας θα διασκεδάσουν πολύ με την σειρά αυτή και σίγουρα δεν θα βαρεθούνε να ανοίγουν και να ξεδιπλώνουν τα παραθυράκια που κρύβουν μέσα τους περισσότερες εικόνες, χρώματα και συναισθήματα!

Αγόρασε τα βιβλία από εδώ και διασκέδασε παρέα με το παιδί σου τους καλοκαιρινούς μήνες στην εξοχή, στην αυλή και στην παραλία!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts