Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ- ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

by - Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Τα σχολεία έκλεισαν και τώρα τι γίνεται? Πως απασχολείς τα παιδιά στο σπίτι μέχρι να έρθει η ώρα για τις διακοπές και το εξοχικό?Φέτος, επειδή αργήσαμε πολύ να φύγουμε εμείς από τη πόλη οργανώθηκα πολύ καλά, έψαξα και βρήκα τα πιο ποιοτικά βιβλία εργασιών για το καλοκαίρι!Αφού σου έδειξα τα αγαπημένα φιλαράκια του Ντίνου ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για την σειρά Παίζουμε- Διασκεδάζουμε και Μαθαίνουμε από την Ελληνοκεδοτική!

Ελληνοεκδοτική


Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά η οποία διαθέτει βιβλίο δραστηριοτήτων και επανάληψης όλων όσων μάθαμε την χρονιά που μας πέρασε! Ξεκινά από την ηλικία των 3 έως 5 ετών και φτάνει μέχρι και την 6 δημοτικού! Είναι βιβλία κατάλληλα για τις διακοπές με την προϋπόθεση όμως πως έχεις παιδάκι που θέλει να ασχοληθεί με την γραφή, την ζωγραφική και τα συναφή! Δεν χρειάζεται πίεση τους μήνες του καλοκαιριού! Επειδή εγώ έχω έναν πολύ απαιτητικό νήπιο στο σπίτι που ψοφάει για τέτοιες ώρες μαζί μου οφείλω να είμαι ενημερωμένη και πάντα σε εγρήγορση! 

Ελληνοεκδοτική

💡Ήξερες ότι η Ελληνοεκδοτική είναι γνωστή για τα εκπαιδευτικά της βιβλία, όπως επίσης και για τα βοηθήματα που έχει για όλες τις τάξεις του σχολείου, από το Δημοτικό μέχρι και το Λύκειο?
Ο Ντίνος κρατά στο χέρι το βιβλίο για όσα παιδιά έχουν τελειώσει το Νηπιαγωγείο και είναι πανέτοιμος να γνωρίσει την παρέα του βιβλίου! Με την πρώτη ματιά κατάλαβα πως εσωκλείει πολύ Μυθολογία και αυτός τρελαίνεται για Μυθολογικά παραμύθια, πόσο μάλλον για Μυθολογικές περιπέτειες!

Ελληνοεκδοτική

Η Stacy, δε, βλέπει με πόσο ενθουσιασμό ανοίγει ο αδερφός της κάθε φορά το βιβλίο και πιάνει απευθείας τις ξυλομπογιές και αυτή και ανυπομονεί να την βοηθήσω με το τι πρέπει να κάνει!Υπάρχει βιβλίο για παιδιά 3- 5 ετών, όπως προείπα και πιο επάνω, το οποίο είναι τόσο ζωηρό και παιχνιδιάρικο όσο του αρμόζει!Θα πάρουν φωτιά οι μαρκαδόροι και οι ξυλομπογιές! Ήδη κάποιοι είναι έτοιμοι να χαλάσουν και δεν την γλιτώνω, πάλι θα πρέπει να πάω στο βιβλιοπωλείο για ανεφοδιασμό! Τι και αν είναι καλοκαίρι, η όρεξη για ζωγραφική δεν κοιτά εποχές και διακοπές!

Πραγματικά εύχομαι όλη αυτή η όρεξη να τους συντροφεύει και τα υπόλοιπα χρόνια της σχολικής ζωής τους! Πραγματικά όμως!Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα τους να τους βοηθώ και να τους παροτρύνω να πάμε παρακάτω, όσο το θέλουν και το ζητούν και οι ίδιοι!

Ελληνοεκδοτική

Ανακάλυψε εδώ όλη την σειρά με τα βιβλία και μην αργείς χάρισε στο παιδάκι σου αυτό που του αντιστοιχεί με βάση την ηλικία!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!




You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts