Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ

by - Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017

Ποιος είπε πως οι πριγκίπισσες πρέπει να φορούν πάντα ροζ, γοβάκια και κοσμήματα? Η νέα σειρά βιβλίων της Shannon Hale και του Dean Hale είναι εδώ για να αποδείξει το εντελώς αντίθετο!

Διόπτρα

Λίγες μέρες πριν πήραμε στα χέρια μας την νέα σειρά παιδικών βιβλίων της πριγκίπισσας με την μαύρη μάσκα που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα! Η μικρή μου Stacy, σαν γνωστή βιβλιόφιλη που είναι θέλησε να τα διαβάσουμε και τα τρία βιβλία από την πρώτη κιόλας ημέρα! Αυτό ήταν πραγματικά αδύνατο και βρήκα ένα τρόπο να την πείσω πως είναι πιο σοφό να διαβάζουμε λίγο λίγο τις περιπέτειες της πριγκίπισσας, έτσι ώστε κάθε μέρα να διασκεδάζουμε μαζί της!

Διόπτρα

Ξετρελάθηκε με την εικονογράφηση και δεν υπερβάλλω καθόλου! Είναι άκρως κοριτσίστικη, συμπαθητική και είχε τα χρώματα που περίμενε να έχει ένα βιβλίο που μιλά για μια πιο alternative πριγκίπισσα! Σαν είδε, μάλιστα, πως τα βιβλία που κρατά στα χέρια της τα διαφημίζουν και στην τηλεόραση πέταξε ακόμα πιο πολύ από την χαρά της!

Διόπτρα

Η πριγκίπισσα Μανόλια και το άλογό της ο Χλιμίντρης ψοφούν για περιπέτεια! Τους απολαύσαμε και στις 3 περιπέτειες τους, τους θαυμάσαμε και τους αγαπήσαμε! Κάθε φορά που μεταμορφώνονταν σε Πριγκίπισσα με την Μαύρη Μάσκα και σε πόνι Μαυροχαίτης μπαίναμε μαζί τους στην δράση!Όταν χτυπάει τερατοσυναγερμός η Μανόλια είναι πάντα ετοιμοπόλεμη και δεν διστάζει να αφήσει στη μέση ακόμα και το πιο απολαυστικό τσάι με την φίλη της!

Διόπτρα

Τα Άγρια Λαγουδάκια  μας έπεισαν στην αρχή πως είναι φιλικά και πολύ πολύ αγαπησιάρικα! Στην πορεία, όμως,είδαμε πως μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα ακόμα και για μία πριγκίπισσα! Το τέλειο πάρτι της πριγκίπισσας μας ενθουσίασε πολύ!Λατρέψαμε την διακόσμησή του, το φόρεμα της πριγκίπισσας, τα γοβάκια της αλλά και τα λαχταριστά γλυκά που ετοίμασε για τις φίλες της! Όταν χτύπησε πάλι ο τερατοσυναγερμός στεναχωρηθήκαμε που θα έπρεπε να αποχωριστεί το υπέροχο φόρεμά τη, ωστόσο παραδεχτήκαμε πως και τη μαύρο της πηγαίνει το ίδιο πολύ!

Δες εδώ όλη την σειρά της πριγκίπισσας και χάρισε στο κοριτσάκι σου μια σειρά από χαρούμενα και διασκεδαστικά βιβλία για τις ανέμελες ώρες του καλοκαιριού !Είναι κατάλληλη για κορίτσια από 6 έως 9 ετών αλλά και για μικρές ανήσυχες κυρίες σαν την δική μου!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts