Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ * ΔΙΟΠΤΡΑ

by - Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2018

Οι Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφόρησαν τρεις νέες ιστορίες για παιδιά από 2 ετών και άνω, τότε δηλαδή που αρχίζουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν πιο έντονα τα συναισθήματά τους! Η σειρά της Judith Koppens & Eline van Lindenhuizen  με τίτλο Πρώτες Εμπειρίες και Συναισθήματα είναι ιδανική για το μικρό σου παιδάκι που θέλεις να του διδάξεις κάτι μέσα από ένα όμορφα εικονογραφημένο βιβλίο!

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ * ΔΙΟΠΤΡΑ

Οι ήρωες της σειράς:

Η Κίτη η γατούλα, η Μίνα το Ποντικάκι, η Νάταλι η Καμηλοπάρδαλη, ο Μίμο το Μαιμουδάκι, η Λίνα το Κουνελάκι και ο Ρίκι το Σκυλάκι είναι έξι φίλοι που ζουν μαζί στην ίδια γειτονιά και πάντα βοηθούν ο ένας τον άλλο. Κάθε ζωάκι έχει το δικό του σπιτάκι, αλλά μοιράζονται ένα σωρό πράγματα.. γέλια, χαρές και παιχνίδια!

Μια τούρτα για το κουνελάκι!

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ * ΔΙΟΠΤΡΑ

Αυτή η ιστορία είναι ιδανική για τα παιδάκια μου δεν θέλουν να μοιράζονται τα πράγματά τους! Η Λίνα το Κουνελάκι πεινάει και θέλει κάτι να φάει! Βλέπει πως οι φίλοι της κάτι μασουλάνε και πίνουν και τους ζητά να το μοιραστούν μαζί της! Ωστόσο, εκείνοι δεν έχουν την ίδια γνώμη! Δεν μοιράζονται τίποτα μαζί της και εκείνη κάθεται στεναχωρημένη! Όταν καταλαβαίνουν το λάθος τους τότε  την ετοιμάζουν μια έκπληξη και την πιο τρυφερή συγγνώμη! 

Αντίο ψαράκι!

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ * ΔΙΟΠΤΡΑ

Η Κίτη έχει ένα ψαράκι σε μια γυάλα και το αγαπάει πολύ! Το ψαράκι, όμως, δεν ζει πια και η Κίτη είναι πολύ στεναχωρημένη! Ο φίλος της ο Ρίκι προσπαθεί να την βοηθήσει να αισθανθεί καλά και έτσι σκέφτονται να βάλουν σε ένα μέρος τον Ψαρούλη όπου η Κίτη θα μπορεί να τον επισκέπτεται όποτε θέλει! Εκεί που θα τον βάλουν θα ανθίσει ένα πανέμορφο τριαντάφυλλο ίδιο ακριβώς χρώμα με τον Ψαρούλη! Μια όμορφη ιστορία για την απώλεια, τον θυμό και την ελπίδα!

Ένα γενναίο ποντικάκι!

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ * ΔΙΟΠΤΡΑ

Η Μίνα είναι πολύ φοβιτσιάρα! Την καλούν οι φίλοι της να παίξει μαζί τους αλλά εκείνη αρνείται καθώς φοβάται και τις κούνιες και την μπάλα και όλα! Οι ατρόμητοι φίλοι της θα την βοηθήσουν να ξεπεράσει κάθε φόβο της και θα διασκεδάσουν όλοι μαζί όσο ποτέ! Μια χαρούμενη ιστορία για τη συνεργασία και το ομαδικό παιχνίδι!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!




You May Also Like

2 σχόλια

  1. Πόσο μου αρέσουν αυτές οι ιστορίες!!!
    Είμαστε στην κατάλληλη ηλικία για να κάνουμε μια δοκιμή!

    (βέβαια η προηγούμενη δεν πήγε τόσο καλά αφού το βιβλίο έγινε χίλια κομμάτια, ευελπιστώ τώρα που έχει περάσει λίγο ο καιρός να έχει αναθεωρήσει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Πόσο χρονών είναι το μικράκι σας?? Όρος απαράβατος να μην τα σκίζουν ή να μην τα μουτζουρώνουν με μαρκαδόρους! Μια φορά το επιχείρησε ο Ντίνος όταν ήταν μικρός και ευτυχώς δεύτερη δεν το ξαναέκανε!! Είναι αρκετά πετυχημένη αυτή η σειρά!

      Διαγραφή

My Insta Posts