Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

#Star_WarsParty..Happy 5th birthday!!!

by - Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

Το αγόρι μου μεγάλωσε κατά ένα χρόνο και σαν μαμά που της αρέσουν πολύ τα θεματικά party έβαλα όλη την μαμαδίστικη δύναμη μου ώστε να του οργανώσω ένα Super Star Wars Party!!!!!Είναι η αγαπημένη του καθημερινή σειρά στο XD και πρώτη επιλογή του οι φιγούρες της όταν πρόκειται να αγοράσουμε παιχνίδι....Για φέτος δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το θέμα μας λοιπόν..Το αγόρι μου έγινε 5 και ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε πέρασαν αυτά τα χρόνια..
Ελάτε να σας ταξιδέψουμε στο party μας...
Star Wars birthday cake

Η πρώτη μου κίνηση ήταν να βρω τα κατάλληλα διακοσμητικά που θα ταίριαζαν με το θέμα μας! Όλα ήταν από το Happy Teapot  όπως σας είχα μιλήσει εδώ!!!..Τώρα ήρθε η ώρα να τα δείτε και στολισμένα!!. Έδωσαν την νότα που ήθελα ακριβώς στον μπουφέ μας και τα διακοσμητικά φαναράκια θύμιζαν πλανήτες..Η γιρλάντα μας είχε τα χρώματα του διαστήματος..Μαύρο, χαρακτηριστικό του σκοταδιού που επικρατεί εκεί έξω..Ασημί, το χρώμα των διαστημικών στολών και χρυσό, το χρώμα των αστεριών..Δεν θα μπορούσε να λείπει το μπαλόνι με το νούμερο 5 από εκεί, δηλώνοντας περήφανα τα χρόνια του μικρού μου Jedi...Η χαρούμενη τσαγιερίτσα μας βοήθησε πολύ στην επιλογή των συγκεκριμένων διακοσμητικών και την ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό!!..
Happy Teapot
Star Wars Decoration Buffet

Happy Teapot
Star Wars Decoration Buffet
Περιττό να σας πω ότι ο μικρός ξετρελάθηκε μόλις είδε το σκηνικό..Μία εβδομάδα μετά ακόμη τα έχουμε στολισμένα!Επίσης, τα συγκεκριμένα φαναράκια είμαι σίγουρη πως θα τα χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα event μας, μιας και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα!..Η δική μου πινελιά στο decoration ήταν τα printables που ετοίμασα και εκτύπωσα, και κατάφερα να γεμίσω κάθε γωνιά του σαλονιού με Star Wars ύφος..
Balloons
Star Wars Balloons!
Balloons
Star Wars Balloons
Τα Star Wars Printables τα βρήκα όλα εδώ εκτός από 2 printables που ετοίμασα εγώ η ίδια για το Photo Booth μας!..Θα τα βρεις εδώ και εδώ...
Πρόκειται για αυτά εδώ..
Star wars party

star wars party

Από το party μας δεν θα μπορούσε να λείπει η Pinata από τα χέρια του Ανθομέλι !!Σκεφτήκαμε να ξεφύγουμε λιγάκι από το πρόσωπο του Darth Vader και έτσι φτιάξαμε το ρομποτάκι!..Είχε μεγάλη επιτυχία!Η ώρα του σπασίματος της πινιάτας ήταν πολύ διασκεδαστική! Τα πιτσιρίκια χρησιμοποίησαν όλη την δυναμή τους όπως έλεγε και ένα από τα props μας..''Use the Force''!!..
We Love Pinatas Anthomeli

Ένα ακόμη στοιχείο που ήθελα πολύ να υπάρχει οπωσδήποτε στο party του μικρού ήταν ένα Photo Booth..Έτσι ετοίμασα ένα πρόχειρο με τα χεράκια μου και το τοποθέτησα σε ένα φωτεινό σημείο του σπιτιού ώστε να βγάλω όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες!Δεν σου κρύβω πως μικροί-μεγάλοι ευχαριστηθήκαμε πολύ να φιγουράρουμε εκεί και πως ακόμη και σήμερα, μία εβδομάδα μετά το party, συνεχίζουμε με τον μικρό να φωτογραφιζόμαστε..Επίσης, στο σημείο αυτό θα σου φανερώσω την έκπληξη της βραδιάς, η οποία ήταν από τα χεράκια του Craftland αυτή τη φορά!.. Σκέφτηκα πως θα ήταν ωραία αν την στιγμή της φωτογραφίας στο Photo Booth μας εκτός από τα props που ετοίμασα εγώ, να είχαμε και 2 στολές που θα φορούσαν εναλλάξ τα πιτσιρίκια..Εντάξει, η φίλη μου δεν μου χάλασε χατίρι και πρόλαβε να μου ετοιμάσει και αυτό το δωράκι!!--(Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου!!) ..Φαντάζομαι θα ετοιμάσει σύντομα ανάρτηση για τις Star Wars στολές Jedi!!Αναμένουμε εναγωνίως!!
Star Wars Photo Booth
Star Wars Props

Star wars Photo Booth
Star Wars Props

Star Wars Party
Star Wars Photo Booth


Δείτε τώρα πως ποζάραμε μικροί και μεγάλοι!!...

Storm Trooper
Before The Party

Storm Trooper
Before The Party




Star Wars Party
Before The Party

Craftland Anthomeli

Craftland Anthomeli
Δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τα party μας οι εξίσου τρελοί μας φίλοι!!..Ανθομέλι και Craftland!!
Για το τέλος σας άφησα την καταπληκτική και μοναδική μας τούρτα, τόσο στην γεύση όσο και στην εμφάνιση..Η Sugar Addict έβαλε για άλλη μια φορά όλη της την τέχνη και μας εντυπωσίασε και με την εμφάνιση αλλά και με την αξέχαστη γεύση της!!
Star Wars Party
Star Wars Birthday Cake
Ο μπουφές μας ήταν επιμελημένος εξ' ολοκλήρου από την αγαπημένη μας Roma Pizza, με τις μοναδικές της γεύσεις και τις καταπληκτικές της τιμές!!.. Διέθετε club sandwiches, cheese burgers, pizza με πεπερόνι, special και άλλες γεύσεις, ceasar's salad, club pizza μοναδικό με sauce ethnic και κοτομπουκιές που λατρεύουν όλα τα παιδιά!!Ήξερα πώς οι γεύσεις θα άρεσαν σε όλους και έτσι δεν μπήκα στον κόπο να ετοιμάσω τίποτα!!Άλλωστε με 2 πιτσιρίκια μόνοι μου, χωρίς καμία βοήθεια (της μανούλας ή της αδερφής μου) καταλαβαίνετε θα έκανα μία τρύπα στο νερό!!
Roma Pizza Official
Roma Pizza Star Wars Party Buffet

Εγώ το μόνο που ετοίμασα αυτή την φορά ήταν 2 γλυκά που ήθελα να κεράσω όχι μόνο τους μικρούς μας καλεσμένους αλλά και τους γονείς τους!..
Τα αγαπημένα μου τρουφάκια, τα οποία αυτή την φορά τα διακόσμησα με λευκή σοκολάτα και τα σέρβιρα σαν pops με στικάκι!..Αλλά και τα αγαπημένα μου cupcakes που συχνά φτιάχνω για τα πιτσιρίκια!!
BuffetBuffet

Τέλος, σκέφτηκα πως με την τόση ζέστη που είχε εκείνη την ημέρα το καλύτερο ποτό- αναψυκτικό που θα μπορούσα να έχω είναι δροσερή λεμονάδα στο κατάλληλο δοχείο!..΄Ηταν όντως δροσιστική και ευτυχώς καταναλώθηκε όλη, γιατί είχα γεμίσει ;όλο το 8 lt δοχείο μου με το βρυσάκι!!..

Αυτό ήταν το Star Wars Party μας και όλοι περάσαμε υπέροχα! Τα πιτσιρίκια του έδωσαν και κατάλαβε, εμείς συζητούσαμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές που πλησιάζουν και κανονίζαμε τις επόμενες συναντήσεις μας!!Νομίζω πως φέτος πραγματικά i did my best!Μπορεί να το σχεδίαζα έναν ολόκληρο μήνα, μπορεί να ξενύχτησα αρκετά ώστε να ψάξω και να ετοιμάσω, ωστόσο το καλύτερο που μου μένει είναι το χαμόγελο του μικρού μου Jedi σαν ανάμνηση, βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μου..

Happy Birthday my little Jedi!!..
May the force be always with you!!
Η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα εδώ να σου ετοιμάζουν τα καλύτερα party, αρκεί να μας το ζητήσεις!!..
We love you!!..
Birthday Cake
Happy Family!

Birthday Cake
Moments! #bliss

Birhday Cake
Make a wish Jedi!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας!!
Σας μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Πώς γίνεται εγώ να μην σχολίασα σε αυτό το πάρτυ! Το πιο ζωηρό πάρτυ που έχω πάει στη ζωή μου,χεχε! Ευχαριστούμε Εύη μου για όλα και φυσικά για την προτίμηση στις πινιάτες μας! Χαίρομαι που είσαι στη ζωή μου! Σμουτς. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάλη μου σίγουρα είχες σχολιάσει αλλά μετά την αλλαγή του temprlate χάθηκαν όλα τα σχόλια από όλες τις αναρτήσεις!! Τις πινιάτες σας τις αγαπώ όπως αγαπώ και εσάς! φιλιά πολλά!!!!!!

      Διαγραφή

My Insta Posts