Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

''Φίλοι στο λόφο''..Linda Sarah & Benji Davies, Εκδόσεις Ίκαρος

by - Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2016

Καλοκαιράκι χωρίς τρυφερές ιστορίες για καληνύχτα γίνεται??..Δεν γίνεται..Και ο μικρός μου βιβλιοφάγος τρελαίνεται για ιστορίες με φιλαράκια που σκαρώνουν ωραία παιχνίδια, εξερευνούν και ζουν περιπέτειες. Ένα τέτοιο βιβλίο είναι και η νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ίκαρος της Linda Sarah και του αγαπημένου μας Benji Davies, σε ελληνική απόδοση Αντώνη Παπαθεοδούλου..Δύο ονόματα αγαπημένων μας συγγραφέων σε ένα μόλις βιβλίο. Είναι να μην πετάει από την χαρά του?.
Εκδόσεις Ίκαρος

Το βιβλίο αυτό βρήκε θέση στη βιβλιοθήκη μας ακριβώς την κατάλληλη χρονική στιγμή. Και θα καταλάβετε γιατί το λέω αυτό. Η ιστορία που κρύβει μέσα του αυτό το τόσο παιχνιδιάρικο και τέλεια εικονογραφημένο βιβλίο θα μπορούσε να είναι αληθινή. Κλείνει μέσα της τον φόβο κάθε μικρού παιδιού που φοβάται μην χάσει τον κολλητό του όταν εμφανιστεί νέο παιδί στην παρέα..Τα δύο φιλαράκια, ο Μπερτ και ο Έθο περνούν τις ώρες τους παίζοντας στο λόφο. Καταστρώνουν σχέδια, υποδύονται τους πειρατές, τους κυνηγούς, στήνουν ολόκληρες πολιτείες με τις κούτες τους. Μια μέρα, όμως, ένα ακόμη αγοράκι θέλησε να μπει δειλά δειλά στην παρέα τους, να μοιραστεί μαζί τους τις δικές του σκανταλιές και να ενώσουν τις φαντασίες τους. Ο Μπερτ, όμως, δεν ήθελε να χάσει τον κολλητό του. Νόμιζε πως κινδύνευε να χάσει την παρέα του. Φοβόταν αυτό το ''οι τρεις τους'' και ήθελε να μείνει στο ''οι δυο τους''..
Εκδόσεις Ίκαρος
Η ιστορία των δύο φίλων που έγιναν τρεις μας συγκίνησε βαθιά, γιατί καταλάβαμε πως είναι ακόμη πιο ωραία όταν η παρέα μεγαλώνει.. Το παιχνίδι μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο διασκεδαστικό.. Γιατί θα είναι περισσότερα από δύο μικρά σκανταλιάρικα μυαλά που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια!!..Ο μικρός μου αντιλήφθηκε πως δεν είναι ωραίο να σκέφτεται πως ο φίλος του θα τον ξεχάσει αν εμφανιστεί ένα άλλο παιδάκι και ζητήσει να μπει στην παρέα τους. Δεν πρέπει να αισθάνεται τέτοια ανασφάλεια, γιατί οι πραγματικοί φίλοι δεν ξεχνούν ποτέ. Οι πραγματικοί φίλοι κάνουν αυτό ακριβώς που έκανε ο Έθο μαζί με τον Σου ώστε να τον πείσουν να επιστρέψει στον λόφο μαζί τους..Άλλωστε είχαν πολλά μονοπάτια να εξερευνήσουν ακόμα παρέα..
Linda Sarah - Benji Davies - Αντώνης Παπαθεοδούλου

Το όμορφο αυτό βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop των Εκδόσεων Ίκαρος με έκπτωση.
Είναι μία τρυφερή ιστορία που θα αγγίξει κάθε παιδική ψυχούλα!..

Ως την επόμενη βιβλιο- ιστορία μας, σας μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts