Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

''Ούτε ψύλλος στον κόρφο''...Γραφείο Αστυνομικών Ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ./.. Ιωάννα Μπουλντούμη,

by - Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016

Οι διακοπές του Αυγούστου πλησιάζουν και τα πιτσιρίκια μας υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που χάνουν το ενδιαφέρον τους για παιχνίδι και διψούν για μυστήριο και περιπέτεια!Η καλύτερη συντροφιά σε αυτήν την επιθυμία τους είναι σίγουρα ένα βιβλίο με αστυνομικό περιεχόμενο.Μιας και ξέρω πως ο μεγάλος μου ανιψιός τρελαίνεται για τέτοιου είδους βιβλία διάλεξα το καλύτερο να τον συντροφεύει τις ζεστές μέρες των καλοκαιρινών διακοπών. Το βιβλίο ''Ούτε ψύλλος στον κόρφο'' της Ιωάννας Μπουλντούμη από την σειρά Γραφείο Αστυνομικών Ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και ήδη ανυπομονεί για την επόμενη αστυνομική περιπέτεια..Γιατί οι σωστές θείες δεν πρέπει ποτέ ξεχνούν τα ανίψια τους και πάνω από όλα πρέπει να ξέρουν τα γούστα τους!
Ιωάννα Μπουλντούμη Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ο Ηρακλής Πουαντιγιέ είναι ένας πετυχημένος αστυνομικός με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Έχοντας στο πλευρό του την βοηθό του Αγαθή Γάλη, προσπαθεί να λύσει ένα ακόμη μυστήριο..Η πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ '' Τα ουρλιαχτά των σκύλων'' Λίζα Ρούμπεν του χτύπησε την πόρτα κρατώντας στο χέρι ένα μάτσο απειλητικά σημειώματα και πολλά δάκρυα στα μάτια..Ποιος είναι αυτός που απειλεί την διάσημη ηθοποιό?..Για ποιο λόγο θέλει το κακό της?..Τι έχει κάνει άραγε η πανέμορφη σκύλα ράτσας παπιγιόν και έχει στρέψει κάποιον εναντίον της?..Έχει να κάνει με κάποια ιστορία από το παρελθόν ή μήπως η τωρινή της ζωή είναι μία απάτη?..
Γραφείο αστυνομικών ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ

Πρόκειται για μία περιπέτεια που αν και την απαρτίζουν τετράποδα ζωάκια, βλέπουμε αρκετά κοινά στοιχεία με την ζωή που έχουμε εμείς οι άνθρωποι..Ποιος είπε πως οι σκύλοι δεν διαθέτουν λογαριασμούς στα social media??Γνωρίζατε άραγε ότι εκτός του Facebook υπάρχει και το Φέισγουβ?..Ποιος είπε ότι οι σκύλοι δεν έχουν σκυλίσια συγκροτήματα και πως δεν έχουν λερώσει τις πατούσες τους με ''βρωμοδουλειές''?..Αυτά είναι λίγα μόλις από τα αστεία στοιχεία που παραθέτει η συγγραφέας στην αστυνομική περιπέτεια και η ανάγνωση αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον!
Όπως πολύ σωστά επισημαίνει η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ''Αυτό είναι το 4ο βιβλίο του θρυλικού αστυνομικού διδύμου Πουαντιγιέ-Γαλή και κυκλοφορεί από τις 22 Ιουνίου στα βιβλιοπωλεία, αλλά και στις παραλίες, στις βεράντες, στα μπαλκόνια, στις πόλεις, στα νησιά, στα χωρία και όπου υπάρχουν παιδιά που διψούν για μυστήρια, ίντριγκες και ανατροπές!
Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από την Κατερίνα Χαδουλού και οι πετυχημένες φάτσες των σκυλιών θα μας μείνουν αξέχαστες!


Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop των Εκδόσεων Μεταίχμιο με έκπτωση!
Είμαι σίγουρη πως το παιδί που θα το προσφέρετε θα το λατρέψει!
Είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8 ετών!..
Θα κλείσω αυτήν την ανάρτηση με την ιδιόχειρη αφιέρωση της συγγραφέως στο βιβλίο μας που πολύ χάρηκα όταν την αντίκρισα!!
Ούτε ψύλλος στον κόρφο


Ως την επόμενη συνάντηση μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts