Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

by - Τρίτη, Μαρτίου 21, 2017

Θέλεις να σου δείξω ποια είναι η πιο αγαπημένη ώρα της Stacy's στο σπίτι εδώ και πολύ καιρό? Το τρίχρονο κοριτσάκι μου αγαπάει τα αυτοκόλλητα και τρελαίνεται να τα ξεκολλάει και να τα κολλάει όπου αυτή νομίζει καλύτερα!Είμαι σίγουρη πως και το δικό σου πιτσιρίκι αγαπάει αυτή την δραστηριότητα και ελπίζω να είναι από εκείνα που ξέρει τους κανονισμούς😅😏Δηλαδή όχι αυτοκόλλητα δεξιά και αριστερά μέσα στο σπίτι, παρά μόνο εκεί που πρέπει!
εκδόσεις διόπτρα

Τα Ανάγλυφα Αυτοκόλλητα είναι μία νέα σειρά που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Διόπτρα και θέλω εδώ και πολύ καιρό να μοιραστώ μαζί σου! Πρόκειται για διασκεδαστικά βιβλία με διαφορετικούς ήρωες κάθε φορά σε μορφή ανάγλυφων αυτοκόλλητων! Είναι κατάλληλα για ηλικίες άνω των 3 και στο βιβλίο κρύβεται ταυτόχρονα και μία μικρή ιστορία χωρίς πολλά λόγια αλλά με υπέροχα χρώματα και εικόνες!

αυτοκόλλητα


Όπως τα περισσότερα παιδάκια αυτής της ηλικίας, έτσι και η μικρή μου αγάπησε ιδιαίτερα τα αυτοκόλλητα με τα ζωάκια της ζούγκλας!Ξέρει να αναγνωρίζει το κάθε ζώο και τον ήχο που κάνει! Το μόνο που της έμενε να μάθει ακόμα καλύτερα είναι σε πιο περιβάλλον αρέσει να ζει περισσότερο το καθένα! Το βιβλίο με τα ανάγλυφα αυτοκόλλητα παρέα με τα ζωάκια της ζούγκλας μας χάρισε ήσυχα -κυρίως😏- απογεύματα παρέα με το πιτσιρίκι μου που είχε πλέον σχηματίσει την δική της εικόνα για την ζούγκλα!

εκδόσεις διόπτρα


Η σειρά αυτή έχει κυκλοφορήσει και άλλα βιβλία με θέμα τους δεινόσαυρους, τα ζωάκια στην φάρμα και τα ζωάκια στο νερό!Νομίζω πως είναι πολύ καλή ευκαιρία να μάθει να αναγνωρίζει το μικρό σου νήπιο τα ζωάκια, να μάθει σε πιο περιβάλλον ζουν και είναι ευτυχισμένα αλλά κυρίως να απασχοληθεί δημιουργικά στο ταξίδι, στο σπίτι ή όταν εσύ θέλεις να απολαύσεις ένα καφεδάκι στο αγαπημένο σου καφέ!
Μπορείς να το αγοράσεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων από εδώ!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts