Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

5 ΙΣΤΟΡΙΕΣ STAR WARS ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

by - Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

Το δικό μου εξάχρονο σκαθάρι είναι #StarWars lover από τότε που αποφάσισε πως ήθελε ένα απόλυτα αγορίστικο party πέρυσι στα γενέθλιά του (ρίξε μια ματιά στο Star Wars party μας εδώ)! Από τότε και στο εξής έχουμε αγοράσει οτιδήποτε από την συγκεκριμένη σειρά από lego μέχρι και μπρελόκ stormtrooper!Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο για καλή μας τύχη κυκλοφορούν  εδώ και καιρό ιστορίες και εκπαιδευτικά βιβλία με τους ήρωες της ταινίας αυτής! Έτσι, χάρηκα πολύ όταν μας έστειλαν αυτό το βιβλίο που θα σας δείξω σήμερα! 
εκδόσεις Μεταίχμιο
Ένα βιβλίο με 5 διαφορετικές ιστορίες για καληνύχτα Star Wars! Η αλήθεια είναι πως εγώ έπαθα overdose αλλά ο μικρός δεν το χόρταινε με τίποτα το βιβλίο αυτό! Ο στρατός, οι Jedi και τα συναφή ήταν κάτι που τον ενθουσίασαν πολύ! Οι 5 ιστορίες που κρύβει μέσα του διαβάζονται η κάθεμία μέσα σε 10 λεπτά και είναι ότι πρέπει για καληνύχτα!

5 Ιστορίες Star Wars για καληνύχτα
Ο Άνακιν Σκάιουόκερ ρίχνεται σε έναν ανελέητο αγώνα ταχύτητας, ο Δάσκαλος Γιόντα μονομαχεί με τον τρομερό κόμη Ντούκου, ο καγκελάριος Πάλπατιν γλιτώνει από τα νύχια του σατανικού στρατηγού Γκρίβους, η μοναχική Ρέη βρίσκει έναν καινούργιο φίλο, ενώ ο Χαν Σολό και ο Τσουμπάκα χρειάζεται να αντιμετωπίσουν δύο επικίνδυνες συμμορίες!
5 Ιστορίες Star Wars για καληνύχτα
Αυτό το βιβλιαράκι είναι super δωράκι έκπληξη μια καθημερινή μέρα χωρίς λόγο στο μικρό σου πιτσιρίκι!Αγόρασε το από εδώ ή από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου! Θα τον εκπλήξεις ευχάριστα είμαι σίγουρη, όπως και εγώ το δικό μου!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ~!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts