Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΓΚΡΡΡ!! ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ!

by - Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσουν την ζωή τους στο σχολείο πιάνουν φιλίες! Άλλα πιο εύκολα και άλλα πιο δύσκολα! Ο Ντίνος είναι ένα παιδί ιδιαίτερα κοινωνικό και πιάνει φιλίες πολύ εύκολα! Ακόμα και σε μια παιδική χαρά να πάμε, όχι της γειτονιάς μας που ξέρουμε πάνω κάτω τα παιδιά που συχνάζουν εκεί, όλο και με κάποιον θα επιδιώξει να πιάσει κουβέντα!Είναι από την φύση του κοινωνικό παιδί και καλοπροαίρετο!Τα βιβλία που μιλούν για την φιλία τον ενθουσιάζουν και χαίρεται να μοιράζεται τις ιστορίες που εξιστορούν αυτά στους φίλους του και στην δασκάλα του! Έτσι ακριβώς συνέβη και με τον αρκούδο Φρεντ όταν συνάντησε ένα ήσυχο απόγευμα στο σπίτι!🐻🐻
Εκδόσεις Παπαδόπουλος



Ο Φρεντ είναι πολύ φιλόδοξος και επίδοξος πρωταθλητής του δάσους! Μέρα νύχτα προπονείται για να είναι πρώτος σε όλα τα αγωνίσματα όταν θα ρθει η ώρα της αναμέτρησης! Είναι περήφανος για τον τρομερό βρυχηθμό του και θεωρεί πως είναι το πιο μεγάλο του πλεονέκτημα!Φίλους δεν έχει ούτε έναν (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει) γιατί θεωρεί πως δεν τους έχει καθόλου ανάγκη!Αυτό που χρειάζεται μόνο είναι μετάλλια, δόξα και πρωτιά! Ή μήπως όχι?
ROB BIDDULPH
Ένας ακόμη Αρκούδος, ο Μπόρις, έμαθε τα μαντάτα και ήρθε μέσα στη νύχτα με το λεοφωρείο να πάρει μέρος στον ξακουστό διαγωνισμό!Η ημέρα του μεγάλου διαγωνισμού στο δάσος έφτασε! Ο Αρκούδος Φρεντ όμως έχασε τον βρυχηθμό του μέσα σε μία νύχτα!Πώς έγινε αυτό άραγε? Ποιος ήθελε να του την κλέψει και γιατί?Λες να έχει καμία σχέση ο νεόφερτος Μπόρις?
Ένα βιβλίο για τη φιλία
Τα υπόλοιπα ζωάκια του δάσους πρόθυμα πολύ, ξεκίνησαν να ψάχνουν σε κάθε γωνιά του δάσους τον βρυχηθμό του Φρεντ! Σήκωσαν πέτρες, άνοιξαν ντουλάπες..ο βρυχηθμός πουθενά! Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και ο Φρεντ αποφάσισε να πάρει μέρος για τον καλύτερο αρκούδο του δάσους!! Όταν ήρθε η ώρα για το πιο δυνατό ΓΚΡΡΡΡ ο Φρεντ άνοιξε το στόμα και ακούστηκε το πιο ηχηρό ΓΚΡΡΡ τελικά από τα ζωάκια που ήταν εκεί για να τον στηρίξουν!Τελικά είχε πολλούς φίλους ο Φρεντ δίπλα του χωρίς να το ξέρει! Στην πιο δύσκολη στιγμή ήταν εκεί να τον βοηθήσουν!
ep books
Αποδείχτηκε πως ο Μπόρις είχε κλέψει τον δυνατό βρυχηθμό του!Στεναχωρήθηκε πολύ για αυτό που έκανε λέγοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να αποκτήσει φίλους!Τι λες θα τον βάλουν στην παρέα τους τα ζωάκια ή θα τον τιμωρήσουν με την αδιαφορία τους?Θα κερδίσει η φιλία?
epbooks
Αυτή η όμορφη ιστορία κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ σε τιμή με έκπτωση! Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι κάτι που θα ενθουσιάσει το μικρό παιδάκι και θα εντυπωσιαστεί από τις μορφές και τα χρώματα!
Ως την επόμενη φορά σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Ένα από τα βιβλία που αγαπάει πολύ ο μικρούλης μου. Τόσο η ιστορία όσο και η εικονογράφηση κεντρίζουν το ενδιαφέρον του παιδιού.
    Πολύ ωραία πρόταση Εύη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύη μου από μια ματιά στις φωτογραφίες σου η εικονογράφηση φαίνεται υπέροχη!
    Μου αρέσει πολύ και η νέα εμφάνιση του μπλογκ αλλά από το κινητό που σε βλέπω λείπουν τα ς τελικά. Κατά τα άλλα υπέροχα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts