Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ *Ingela P Arrhenius*

by - Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017

Τι ώρες που λείπει ο Ντίνος στο σχολείο τις εκμεταλλευόμαστε δεόντως με την μικρή Stacy, μιας και αυτές οι ώρες είναι αποκλειστικά και μόνο αφιερωμένες σε εκείνη! Αγαπημένο μας παιχνίδι είναι το κρυφτό μέσα στο σπίτι! Άλλοτε κρύβεται πίσω από τους καναπέδες, τις προάλλες την βρήκα μέσα στο κουτί με τα αυτοκινητάκια και μόλις προχτές πίσω από την κουρτίνα! Είναι πολύ διασκεδαστικό, ακόμη και εγώ ξεκαρδίζομαι από τους ήχους που κάνω όλη την διάρκεια που την ψάχνω και λίγο πριν την βρω! Πάντα-μα πάντα όμως- καταλήγω να την γαργαλάω και εκείνη να χτυπιέται από τα γέλια στο πάτωμα! Γνωρίζοντας, λοιπόν, την αγάπη της για αυτό το παιχνίδι δεν γινόταν να μην πάρω στα χέρια μου τις νέες κυκλοφορίες των Εκδόσεων Ίκαρος!
Που είναι ο κύριος Λιοντάρης?
★ & ★Που είναι η κυρία Πασχαλίτσα?★ 
Παίζουμε κρυφτό με τα ζωάκια

Τα μικρά αυτά βιβλιαράκια είναι ιδανικά για παιδάκια από 12 μηνών και πάνω!Είναι τόσο παιχνιδιάρικα που θα τους εξάψουν την φαντασία και θα τους διασκεδάσουν βρίσκοντας τα κρυμμένα ζωάκια κάτω από τα υφασμάτινα μέρη! Τα χρώματα της εικονογράφησης είναι τόσο ζωηρά που τα μικρά θα λατρέψουν🐌🐝🐞
Ίκαρος παιδικό βιβλίο
Βιβλία αυτού του είδους βοηθούν το μικρό παιδάκι να εξελίξει το λόγο του αλλά και την επικοινωνία του!Το βιβλίο μπορεί να γίνει ο καλύτερός του φίλος, να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να συμβάλλει στην δημιουργία της προσωπικότητάς του!Το βοηθά να αποβάλει κάθε δυσάρεστο συναίσθημα, το άγχος, αυξάνει την φαντασία του, τη δημιουργικότητά του, ενισχύει την ικανότητα συγκέντρωσης και εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του ώστε να αποκτήσει ευφράδεια λόγου! Μπορεί η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων να απευθύνεται σε ηλικίες πολύ μικρές που δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν αλλά ούτε να μιλούν καλά καλά, ωστόσο η συμβολή τους στην ανάπτυξή των παιδιών είναι καταλυτική! 
Ίκαρος παιδικό βιβλίο
Η μικρή Stacy φύλαξε τα μικρά βιβλιαράκια για τον ξαδερφάκο της, τον οποίο ανυπομονεί να πάρει αγκαλιά! Ήδη ξέρει να διηγείται πολύ καλά την ιστορία με τα κρυμμένα ζωάκια και μόνη της! Εγώ απλά την παρατηρώ με πόσο ενθουσιασμό ανοίγει κάθε φορά το ύφασμα!! 💜💜 Η δική μας αγαπημένη ώρα ανάγνωσης είναι λίγο πριν πέσουμε για ύπνο, αρκεί να μην είναι πολύ κουρασμένα τα πιτσιρίκια! Είναι η δική μας ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα καθημερινά αλλά και να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές με τα μικρά παρέα!
Ίκαρος παιδικό βιβλίο
Την κυρία Πασχαλίτσα μπορείς να την αγοράσεις από εδώ ενώ τον κύριο Λιοντάρη από εδώ! Ευκαιρία να παίξετε κρυφτό με τα αγαπημένα σας ζωάκια!!
Ως την επόμενη βιβλιοιστορία μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts