Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΜΟΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ GIVEAWAY

by - Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Τα τελευταία χρόνια ο Άκης Πετρετζίκης, ο Master Chef της Ελλάδος, έχει κατακτήσει πολλές νοικοκυρές με τις συνταγές του, ειδικά εκείνες τις φρέσκο-λανσαρισμένες ''μόνο χέρια''! Επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτές που τιμούν τις συνταγές του στην στήλη μου Recipes, αν και κάποιες κλασσικές δεν τις αλλάζω με τίποτα με της μανούλας μου, από μέρες θέλω να χαρίσω σε μία τυχερή ένα αντίτυπο του νέου του βιβλίου ★Μόνο σοκολάτα★ 
Άκης Πετρετζίκης Εκδόσεις Πατάκη

Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωμένο στην σοκολάτα όπως πολύ σωστά καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, και είναι ιδανικό για όσους την αγαπούν και την απολαμβάνουν χωρίς τύψεις!Κρύβει μέσα του πάνω από 30 συνταγές και όλες έχουν εκτελεστεί χρησιμοποιώντας μόνο κουβερτούρα Nestle Dessert! Πρόκειται για μία μοναδική έκδοση με την υπογραφή του Άκη και της Nestle! Το βιβλίο αυτό είναι το αποτέλεσμα του οδοιπορικού του Chef στο Broc και το ερευνητικό κέντρο Chocolate Centre of Excellence της Nestle, ένα οδοιπορικό δηλαδή στα χνάρια της καλύτερης σοκολάτας στον κόσμο!

Ένα ταξίδι μόνο σοκολάτα ήρθε για να λάβει χώρο στα ράφια της κουζίνας σου!Που ξέρεις μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή νικήτρια!
Εκδόσεις Πατάκη Άκης Πετρετζίκης
Πώς μπορείς να το διεκδικήσεις?
  1. Like στη σελίδα mamasnpapas.gr
  2. Like στη σελίδα Εκδόσεις Πατάκη
  3. Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί↓↓
Προαιρετικά follow me στο Instagram και κοινοποίησε την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ.😊😋

Λήξη Διαγωνισμού 5 Μαρτίου 2017

Όροι διαγωνισμού:

  1.  Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
  2. Το βιβλίο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με κάποιο άλλο αντίτυπο.
  3. Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο από το κατάστημα των Εκδόσεων, Ακαδημίας 65. Αν ο νικητής είναι εκτός Αττικής το βιβλίο θα αποσταλεί από τις Εκδόσεις Πατάκη. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη.
  4. Οι διπλές και τριπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψιν και θα διαγράφονται αυτομάτως, οπότε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν μόνο όσοι δήλωσαν ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.
  5. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί δημόσια σε αυτή την ανάρτηση μέσω update και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του email που δήλωσε.Αν ο νικητής δεν έχει απαντήσει στο email μου εντός 3 ημερών, τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί για ευνόητους λόγους!
Η δωροθεσία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Εκδόσεων Πατάκη, τους οποίους ευχαριστώ πολύ!
Fingers Crossed ladies!✌✌


You May Also Like

7 σχόλια

My Insta Posts