Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Άγγιξε τα χρώματα} Μαθαίνουμε το μπλε!

by - Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017

Η μικρή μου Stacy είναι ήδη σε μια ηλικία που αρχίζει να αποστηθίζει τραγούδια, στιχάκια, την αλφαβήτα, τους αριθμούς αλλά και να ξεχωρίζει τα χρώματα!Διασκεδάζει πάντα πολύ παρέα με ένα βιβλίο, ειδικά όταν αυτό έχει και αυτοκόλλητα! Τότε δεν το συζητώ ξετρελαίνεται! Σήμερα θα σου μιλήσω για την σειρά που την βοήθησε να μάθει τα χρώματα, και πιο συγκεκριμένα για το χρώμα μπλε!Πρόκειται για την νέα κυκλοφορία Άγγιξε τα χρώματα! από τις Εκδόσεις Διόπτρα!
Εκδόσεις Διόπτρα



Στην ανάρτησή μου αυτήν με τις πρώτες βιβλιο-ιστορίες του χρόνου, σου είχα μιλήσει πρώτη φορά για το πρώτο χρώμα που κατέκτησε η μικρή μου εξερευνήτρια! Σειρά είχε, λοιπόν, το χρώμα μπλε! Το μικρό αυτό βιβλιαράκι μας βοήθησε να κάνουμε την αντιστοιχία του χρώματος αυτού με πολλά πράγματα που συναντάμε στην καθημερινότητά μας! Το τζιν παντελόνι μας για παράδειγμα, την νερολακκούβα στο δρόμο, στην οποία μάλιστα η μικρή πάντα θέλει να τσαλαβουτάει, το μύρτιλλο αλλά και το ψάρι που αγοράζουμε παρέα από τον γελαστό ψαρά της γειτονιάς μας!💦💧💙💙🐋🐟🐳
Εκδόσεις Διόπτρα

Πρόκειται για ένα σκληρόδετο μικρό βιλιαράκι, το οποίο συνδυάζει μάθηση και διασκέδαση! Η μικρή συνέχεια ανατρέχει στα βιβλιαράκια αυτά γιατί τις αρέσει να αγγίζει τις σελίδες που κρύβουν μέσα τους κάποιο ύφασμα ή άλλο υλικό για να ακουμπήσεις! 
Εκδόσεις Διόπτρα

Έτσι, μετά από την ενασχόληση με αυτό ένα ολόκληρο απόγευμα καταφέραμε την επόμενη μέρα στον περίπατό μας στην γειτονιά να βρούμε και άλλα πολλά πράγματα που είναι μπλε! Η πινακίδα του κολυμβητηρίου, η ταμπέλα της μοδίστρας κάτω από την πολυκατοικία μας αλλά και η συσκευασία από τα αγαπημένα μπισκότα της μικρής Stacy's! Βρήκαμε ευκαιρία για εξερεύνηση! Επίσης, θέλησε ένα ωραίο πρωινό να ξεχωρίσει μπροστά της όλα τα παιχνίδια της χρώματος μπλε! Αυτό και αν είναι δημιουργική ενασχόληση! 
Χρώματα Εκδόσεις Διόπτρα

Θα σας αρέσει πολύ αυτή η σειρά!Μπορείς να την αγοράσεις από εδώ σε τιμή με έκπτωση!
 Ως την επόμενη συνάντησή μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts