Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Ιδέες για snack για μικρούς και μεγάλους} *Τι θα φάω στο σχολείο μαμά?*

by - Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017

Παρασκευούλα σήμερα και θέλω να σου δείξω 3 έξυπνες ιδέες για εύκολο, υγιεινό και νόστιμο κολατσιό στο σχολείο αλλά και για τις απογευματινές λιγουρίτσες που πιθανόν θα έχει το παιδί τα απογεύματα που βρίσκεται στο σπίτι! Τις δοκιμάσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε και έχουν ήδη μπει στην εβδομαδιαία λίστα στο κουτάκι με τα snacks των παιδιών! Μην νομίζεις πως είχα καμιά θεία φώτιση! Πήρα στα χέρια μου επιτέλους την νέα κυκλοφορία της Mama Knows που κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική και είπα να δοκιμάσω νέες συνταγές για κολατσιό και να αφήσω στην άκρη για λίγο καιρό τις κλασσικές και συνηθισμένες που ετοίμαζα ως τώρα (τυροπιτάκια, cake, μηλόπιτα και τα συναφή)
Ελληνοεκδοτική


💡Πρώτη ιδέα για snack: ↓
Ρυζογκοφρέτα με πραλίνα φουντουκιού και ροδέλες μπανάνα!
Η Θέμις στο βιβλίο της το συγκεκριμένο σνακ το είχε σαν sandwich με δύο ρυζογκοφρέτες! Εγώ θεώρησα και με μία ήταν καλυμμένο το πιτσιρίκι μου! Ήξερα άλλωστε πως θα μου ζητήσει και δεύτερη σίγουρα!
Σνακ για το σχολείο
💡Δεύτερη ιδέα για snack:↓
Μπαστουνάκια με τυρί!
Παίρνεις πίτες μικρές για σουβλάκι, κατά προτίμηση ολικής, τις κόβεις σε ροδέλες και τις τοποθετείς σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Απλώνεις τυρί και πασπαλίζεις με λίγο θυμάρι πάπρικα και αλάτι.
Ψήνεις στο φούρνο για 15' και έτοιμο το σνακ για το σχολείο!
σνακ στο σχολείο

💡Τρίτη ιδέα για snack:↓
Pizza με πίτα ολικής ή όχι!
Απλώνεις τυράκι στην πίτα, gouda ή ότι κίτρινο τυρί διαθέτεις, και από εκεί και ύστερα βάζεις ότι υλικά θέλεις κομμένα σε κυβάκια! Εγώ προτίμησα αυτή την φορά κόκκινη πιπεριά, καλαμπόκι και παριζάκι χωρίς γλουτένη! Εσύ μπορείς να προσθέσεις κάτι άλλο σύμφωνα με τα γούστα σας! Η Θέμις για παράδειγμα επέλεξε μπρόκολο, ντοματίνι, κρεμμύδι και χρωματιστές πιπεριές, πορτοκαλί και κίτρινη!
Ψήνεις για 10' στο φούρνο και έτοιμη η πίτσα με πίτα!
σνακ στο σχολείο και στο σπίτι

Θα ακολουθήσουν και υπόλοιπες ιδέες για σνακ από το βιβλίο αυτό και νομίζω θα τις αγαπήσεις και εσύ με την σειρά σου!
Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία αλλά και στο site της Ελληνοεκδοτικής!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!









You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts