Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Riche Creme} Κυτταρική ανανέωση με την βοήθεια της φύσης!

by - Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

Το σημερινό post φίλη μου, εσύ που με διαβάζεις, σε αφορά ιδιαίτερα! Την ανάρτηση αυτή την γράφω με απόλυτη σιγουριά και τυφλή εμπιστοσύνη στα προιόντα που χρησιμοποιούμε οι γυναίκες της οικογένειάς μου εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον! Την ετοίμασα για να σε βοηθήσω να γνωρίσεις μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου Νούμερο 1 στην Γαλλία, στη χώρα-γενέτειρα μεγάλων εταιρειών καλλυντικών και περιποίησης προσώπου και σώματος!Η σειρά Riche Creme είναι εδώ για να σε εκπλήξει!

Yves Rocher Greece


H σειρά Riche Creme αυτός ο χρυσός θησαυρός!
Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης εμπλουτισμένη με 30 Πολύτιμα Έλαια:
 ⇛10 φυτικά έλαια πλούσια σε λιπαρά οξέα (ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο, κάρδαμο, καμέλια, σταφύλι, καρυδέλαιο, ροδάκινο, βερίκοκο, γαρύφαλλο, τριαντάφυλλο.
⇛ 10 φυτικά έλαια πλούσια σε προβιταμίνη Α και Ε με αντιοξειδωτική δράση: φυστικέλαιο, φοινικέλαιο, φουντουκέλαιο, λάδι κάσιους, έλαιο αργκάν, ρυζέλαιο, σιτάρι, βαμβακέλαιο, αγριοκράμβη, έλαιο κόπρα.
⇛ 10 φυτικά έλαια πλούσια σε εστέρες λιπαρών οξέων σε ενυδατικά συστατικά και στερόλες: μακαντέμια, αβοκάντο, καμέλια, μάνγκο, αντιρόμπα, ελιά, λιμανθός, τζοτζομπά, ρυτίνη.
Yves Rocher Greece
Σήμερα η απαράμιλλη τεχνογνωσία τους επέτρεψε να εμπλουτίσουν αυτά τα 30 Πολύτιμα Έλαια με ένα ακόμη σπάνιο Έλαιο από 1000 τριαντάφυλλα Δαμασκού, που ευνοούν την κυτταρική ανανέωση- αναγέννηση του δέρματος.
Τα προιόντα της σειράς αυτής απευθύνονται σε ηλικίες 40〸! Ωστόσο, οι ηλικίες 30〸 μπορούν να την χρησιμοποιήσουν ως θεραπεία ενός μήνα ή και 2 μήνες όσα δέρματα παρουσιάζουν ξαφνικά ξηρότητα! 
Είναι η σειρά που χρησιμοποιώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες και ομολογώ πως έχω δει τεράστια αλλαγή στα χαρακτηριστικά μου, στο χρώμα του προσώπου μου καθώς και με την βοήθεια της κρέμας ματιών στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια!
Yves Rocher Greece- France

.
Μία φορά τον χρόνο για έναν ολόκληρο μήνα, χαρίζω στο πρόσωπό μου περιποίηση με αυτά τα μαγικά συστατικά της σειράς αυτής! Αποτελείται από αντιρυτιδική κρέμα ημέρας, αντιρυτιδική κρέμα νυκτός, ελιξήριο ομορφιάς 100% Φυτικό, αντιρυτιδική κρέμα ματιών, αναζωογονητικό βάλσαμο τροφής και συμπυκνωμένη κρέμα ανάπλασης με Ω 3-6-9!

💡Ξέρεις ότι κάθε κρέμα έχει την ιδιότητά της? Είναι μύθος αυτό που λένε ότι μία κρέμα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σου από το πρωί ως το βράδυ! Η κρέμα ημέρας σε προστατεύει από τους παράγοντες που θα συναντήσει το δέρμα σου βγαίνοντας από το σπίτι, η αντιηλιακή από την ακτινοβολία του ήλιου, το ελιξήριο θα σου προσφέρει το κάτι παραπάνω ώστε να δεχτεί και να αφομοιώσει καλύτερα την κρέμα ημέρας - νύκτας, η ματιών θα σε βοηθήσει να ξεπρηστούν τα μάτια σου και η νυκτός θα φροντίσει για την ομορφιά σου!💡

Roche CremeΠροσπαθώ να σου τα πω όσο πιο απλά γίνεται!
Μία κρέμα λοιπόν που συμφέρει και τα κάνει όλα ΔΕΝ υπάρχει! Είναι μύθος! Ξέρω πως ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και πως σίγουρα δεν μπορείς να είσαι όλη την ημέρα με μία κρέμα στο χέρι! Συμφωνώ μαζί σου! Και εγώ υπάρχουν μέρες που μετά βίας προφταίνω να περιποιηθώ το πρόσωπό μου πριν πέσω για ύπνο! Δημιουργώ ελεύθερο χρόνο για να το κάνω αυτό! ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ!
Γιατί θέλω να έχω και σε 10 χρόνια από τώρα τόσο υγιές δέρμα! Θέλω τα παιδιά μου να λένε πως έχουν όμορφη μαμά που δεν θα έχει ένα πρόσωπο σαν χάρτη από τις ρυτίδες! Θέλω πριν πέσω για ύπνο να μοσχομυρίζω στο κρεβάτι όταν με αγκαλιάσει ο άντρας μου!Ξέρω πως αυτό τον ξεσηκώνει!😊
Είμαστε γυναίκες και από τη φύση μας μας αρέσει να φροντίζουμε τον εαυτό μας!Το αξίζουμε άλλωστε ύστερα από μία κουραστική ημέρα! Δεν νομίζεις?
Και όχι! Η ομορφιά σου δεν θα διατηρηθεί πίνοντας μόνο νερό ή συμπληρώνοντας 8 ώρες ύπνου καθημερινά! Μην γελιέσαι! Σαφώς και βοηθούν αυτά τα δύο! Ωστόσο, το δέρμα δέχεται τέτοιες επιθέσεις από την ατμόσφαιρα και την ρύπανση που αυτοί οι δυο παράγοντες και μόνο δεν αρκούν!
Σε έπεισα ή όχι ακόμα?
Έλα στην παρέα μας στην ομάδα Mama Goes Vegetal και μόλις δεις τις μαρτυρίες μας θα θες να δοκιμάσεις και εσύ! Και μετά δεν θα βάλεις άλλη εταιρεία στα ντουλάπια του μπάνιου σου, όσο δελεαστικό και αν είναι το όνομα αυτής!😏😉

Ως την επόμενη συνάντησή μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts