Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ EASTER GARLAND

by - Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017


Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα, όπως καταλαβαίνεις θα πάρουν φωτιά οι στήλες με τα #diys σε όλα τα momblogs και όχι μόνο!Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θέλησα να ετοιμάσω μια Πασχαλινή γιρλάντα να στολίζει την κουζίνα μας! Αγόρασα κανσόν σε Πασχαλινά σχέδια και χρώματα, πήρα μολύβι και ψαλίδι στο χέρι και ξεκίνησα χωρίς δεύτερη σκέψη!

EGG GARLAND


Δεν θα χρειαστείς τίποτα το ιδιαίτερο! Εγώ επέλεξα 2 κανσόν με σχέδια όπως θα δεις και ένα κανσόν στο χρώμα κόκκινο, να συμβολίζει το πάθος των ημερών και πράσινες βεβαίως βεβαίως! Επέλεξα η γιρλάντα μας να είναι γεμάτη αυγουλάκια! Σχημάτισα όσα κανσόν χρειάστηκα, τα έκοψα και έπειτα τα κόλλησα διαδοχικά το ένα δίπλα στο άλλο, προσπαθώντας να σχηματίσω κύκλο! Έκοψα και 4 πεταλουδίτσες για περισσότερη τσαχπινιά!
diy Easter Garland

diy gsrland for easter

diy easter garland with eggs

Έτοιμο σε μόλις λίγα λεπτά!Σίγουρα δεν το έχω και πολύ με τα diys ωστόσο το παλεύω μαζί με τα πιτσιρίκια όσο μπορώ!Το κρέμασα χρησιμοποιώντας κορδέλα κόκκινη πάνω στον μαυροπίνακά μας αμέσως μόλις μπαίνεις στον χώρο της κουζίνας μας! Έχει και αυτό την χάρη του νομίζω!Μπορεί να μην είναι άψογο ωστόσο είναι από τα χεράκια μας, και αυτή την φορά όλοι βάλαμε την πινελιά μας!

easter diy

Και κάπως έτσι κόβω το νήμα για τις Πασχαλινές κατασκευές στο blogo σπιτάκι μου! Αφού στολίσαμε τα Πασχαλινά μας ήρθε η ώρα και για τις πασχαλινές μας χειροτεχνίες δεν νομίζεις? Οι φίλες μου στην blogo γειτονιά έχουν ήδη ξεκινήσει! Όσο μας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μας θα ακολουθήσω και εγώ!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

9 σχόλια

  1. Ωραιότατο φιλενάδα!!! και μέσα στο χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη εναλλαγή των χρωμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη εναλλαγή των χρωμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οοοοο πολυ εύκολο και ωραιο!!! Η κορη μου με ρώτησε τι στολίσουμε το Πασχα; παλι δέντρο μαμά ;;;; Μόλις βρήκα απάντηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλο και πολυ ομορφο! και με υπεροχα χαρτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε Ζηνα μου!Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή

My Insta Posts