Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΦΕΛ

by - Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017

Χτες διαβάσαμε μία πολύ τρυφερή και ιδιαίτερα συναισθηματική ιστορία παρέα με τα πιτσιρίκια! Ιστορία από εκείνες που ξεπηδούν από μέσα τους καρδούλες, πεταλουδίτσες και κάνουν τα μάγουλά μας να κοκκινίζουν κάποιες φορές από ντροπή όταν μιλάμε για αυτούς που μας αρέσουν! Η κυρία Άιφελ και η ιστορία της μας έκανε να χαχανίσουμε κρυφά πολλές φορές!😊
Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Η Κάτια είναι η όμορφη αγαπημένη του Άιφελ , ενός νέου και τρυφερού μηχανικού που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της! Ζουν μαζί, διψούν για ταξίδια και κάνουν όνειρα πως θα είναι η ζωή τους στην Πόλη του Φωτός στο Παρίσι! Ο Άιφελ θέλει να την πάει παντού, να της δείξει τα πάντα και είναι πρόθυμος να της αφιερώσει όλη του τη ζωή! 
Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ένα πρωινό, όμως, η Κάτια είναι πολύ αδιάθετη τόσο που δεν έχει όρεξη για τίποτα! Ούτε για ταξίδια ούτε για βόλτες με τον αγαπημένο της Άιφελ!Το νεαρό αγόρι πιάνει δουλειά! Καταστρώνει σχέδια, σβήνει, κόβει, ράβει και στο εργαστήρι του κλείνεται για μέρες! Ώσπου ένα πρωί παίρνει την Κάτια αγκαλιά και αρχίζει να τρέχει στους δρόμους του Παρισιού! Ανυπομονεί να της δείξει αυτό που ετοίμασε μόνο για αυτήν! Ανυπομονεί να της προσφέρει το Παρίσι ολόκληρο στα πόδια της ! Από τα σύννεφα μέχρι τη γη!
Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το βιβλίο της Alice Briere Haquet, σε απόδοση Αργυρώς Πιπίνη, είναι υπέροχη αφορμή να μιλήσεις στο παιδί σου για την αγάπη και τον έρωτα! Σίγουρα θα έχει εκφράσει απορίες σχετικά με το ζήτημα αυτό! Εμένα, για παράδειγμα, με ρωτάει συχνά πως γνωριστήκαμε με τον μπαμπά και πως περνούσαμε πριν γεννηθεί!Αν κάναμε ταξίδια και αν ήμασταν συνέχεια μαζί!Η ιστορία αυτή διηγείται με πολύ όμορφο και κομψό τρόπο την ιστορία των ερωτευμένων που θέλουν να περνούν τις ώρες τους μαζί, να ταξιδεύουν, να κάνει ο ένας τον άλλον να χαμογελά και τα συναφή! Κυρίως, όμως, αποδεικνύει την δύναμη που έχει η αγάπη στην ψυχή μας! Πως ακόμα και αρρώστους ανασταίνει! Πως είναι υπέροχο να προσπαθεί ο σύντροφός σου να σε κάνει να αισθανθείς όμορφα! Πως είναι υπέροχο να έχεις έναν άνθρωπο να νοιάζεται τόσο πολύ για σένα που θα αφιερώσει μερόνυχτα για να σου φτιάξει κάτι που σίγουρα θα σε πλημμυρίσει με χαρά!

Η κυρία Άιφελ

Όλη η μαγεία του έρωτα είναι πολύ όμορφα ειπωμένη σε αυτή την ιστορία, που μας δίνει μια πιθανή εκδοχή γιατί κατασκευάστηκε ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι! Μια ρομαντική εκδοχή για τους λόγους κατασκευής του! Αυτό που ξέρω σίγουρα, όμως, είναι πως ο Πύργος φέρει το όνομα του κατασκευαστή του Γουστάβο Άιφελ! Ευκαιρία βρήκαμε να μιλήσουμε για αυτή την πόλη και έδειξα στον Ντίνο την Disneyland! Φαντάζεσαι τον αστεράκια που έβγαλαν τα ματάκια του μόλις αντίκρισαν το θέαμα! Τώρα ανυπομονεί και αυτός να επισκεφτεί την χώρα του ρομαντισμού και κυρίως να χαιρετήσει από κοντά τον Mickey και την παρέα του!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

4 σχόλια

  1. Είναι υπέροχο αυτό το βιβλίο! Και ξεχειλίζει αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω!!! πολυ ενδιαφερον και με καταπληκτικο θεμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζίνα φωτιές μας άναψε..ο μικρός κόλλησε λιγάκι με αυτόν τον Πύργο..τι καλά να μπορέσουμε να τον επισκεφτούμε οικογενειακώς!

      Διαγραφή

My Insta Posts