Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

THE INCREDIBLE INTEGALACTIC JOURNEY HOME

by - Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

Όπως τα περισσότερα αγόρια, έτσι και το δικό μου αγοράκι αγαπάει οτιδήποτε γαλαξιακό, πλανηταριακό και διαστημικό! Όταν ,δε, αυτή η αγάπη του για το διάστημα αποτυπώνεται σε ένα βιβλίο με απίστευτη εικονογράφηση και πρωταγωνιστή τον ίδιο του τον εαυτό, τότε η ικανοποίηση του μικρού μου -wanna be- αστροναύτη είναι απερίγραπτη! 
The incredible intergalactic journey home
Από τη στιγμή που παρακολούθησε για πρώτη φορά το Toy Story, αγαπημένος του ήρωας έγινε ο Buzz Lightyear από εκεί και έπειτα το άγνωστο και σκοτεινό διάστημα ήταν κάτι που του κέντριζε το ενδιαφέρον! Έτσι, όταν έπεσε το μάτι μου πάνω στη νέα personalised κυκλοφορία του αγαπημένου μας Lost my NameThe incredible INTERGALACTIC journey HOME, ήθελα να το πάρει στα χέρια του!
the incredible intergalactic journey home
Το Lost My Name το αγαπήσαμε από την στιγμή που διαβάσαμε την ιστορία με τα ονόματα μας που χάθηκαν μέσα σε μία νύχτα ! Οι ιστορίες είναι στα αγγλικά ωστόσο τα δικά μου παιδιά -τουλάχιστον- δεν τα ενοχλεί αυτό! Είναι ακόμη σε ηλικία που τους διαβάζω εγώ τις ιστορίες μας! Τα παιδιά μαγεύονται από την εικονογράφηση αλλά και το story που τους λέω εγώ! Όσο πιο θεατρικά το παρουσιάσω τόσο πιο ενδιαφέρον θα τους φανεί! Όταν μεγαλώσουν όμως, θα έχουν ήδη δύο βιβλιαράκια στην διάθεσή τους και με τους ίδιους τους εαυτούς τους πρωταγωνιστές, που θα μπορούν να διαβάσουν μόλις μάθουν την αγγλική γλώσσα!
 💭💭Θυμάμαι τον εαυτό μου να ψάχνει στην δημοτική βιβλιοθήκη της γειτονιάς μου, όταν εγώ ήμουν μικρή για λογοτεχνικά βιβλία στην αγγλική γλώσσα! Το πρώτο που διάβασα ήταν το ''the sky is the limit'' και έπειτα το ''wuthering heights''. Τα πιτσιρίκια μου για αρχή θα έχουν στην διάθεσή τους κάποια όταν κάνουν τα πρώτα τους βήματα! 💭💭
lost my name
Η ιστορία μιλά για ένα μικρό αγόρι, που τον λένε Ντίνο, το οποίο δεν θέλει να πάει για ύπνο και θα προτιμούσε ιδιαίτερα πολύ μια βόλτα στο φεγγάρι μαζί με τον φίλο του, το ρομπότ!Και έτσι έπραξαν! Το ταξίδι τους στο διάστημα ξεκίνησε απολαμβάνοντας πολύ λεμονάδα και κάνοντας μπόλικη πλάκα!Ώσπου ένας μετεωρίτης πέρασε με ταχύτητα φωτός από δίπλα τους και στην προσπάθειά τους να τον αποφύγουν χύθηκε όλη η λεμονάδα επάνω στο σύστημα πλοήγησης που θα τους πήγαινε πίσω στο σπίτι!Πώς θα κατάφερναν άραγε να βρουν το δρόμο για το σπίτι?
THE JOURNEY HOME
Στο διαγαλαξιακό του ταξίδι το μικρό αγόρι θα συναντήσει διαστημόπλοια με εξωγήινους, παράξενα ζωάκια σε ένα γαλαξιακό ζωολογικό κήπο που όμοια δεν έχει συναντήσει και θα αντικρίσει  μπροστά του το ηλιακό σύστημα, που βρίσκεται ο πλανήτης που ζούμε, η Γη! 
lost my name
Ο Ντίνος και ο φίλος του το ρομπότ με λίγη παραπάνω βοήθεια θα καταφέρουν να επιστρέψουν σπίτι πριν ανατείλει ο ήλιος στη Γη και ξυπνήσει η μαμά του και ο μπαμπάς του! Φαντάζεσαι την τρομάρα που θα πάρουν αν δεν τον βρουν στο κρεβάτι του, έτσι δεν είναι?!😏😊
lost my name
Το βιβλίο μπορείς να το χαρίσεις στο παιδάκι σου, στο ανιψάκι σου ή στο βαφτιστήρι σου! Είναι υπέροχη επιλογή για δώρο και έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις και συσκευασία δώρου! Το απίστευτο team της ομάδας Lost my name είναι πάντα στην διάθεσή σου!
Ανυπομονούμε για την επόμενη ιστορία μας στην αγγλική γλώσσα και θέλω να πιστεύω πως πολύ σύντομα τα συγκεκριμένα βιβλία θα κυκλοφορούν και στην ελληνική! Αρκεί να αυξηθεί λίγο παραπάνω η ζήτηση στη χώρα μας και θα γίνει πραγματικότητα! Ήδη πολλές φίλες μου το έχουν στα χέρια τους και κάποιες άλλες ανυπομονούν να το παραλάβουν!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Α!!! εχουμε και εμεις τρελα με τον Buzz!!!! οπότε νομιζω και στον μικρο μου θα αρεσει το βιβλίο αυτό. Ευχαριστω για την πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φοβερό βιβλιαράκι! Με πολλή ωραία εικονογράφηση!!!!!!!Ευχαριστώ πολύ που πέρασες Ζήνα μου!!!!!!!

      Διαγραφή

My Insta Posts