Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

PERSONALISED NURSERY FRAMES

by - Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2017


Αν διάβασες την τελευταία μου ανάρτηση στην στήλη Family θα έμαθες πως ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση! Θα γελάσουν κάποιες φίλες μου γιατί από τον Σεπτέμβρη ακούν για αυτήν και μετακόμιση δεν γίνεται, αλλά ok! Έτσι είναι αυτές οι καταστάσεις, απρόβλεπτες!😏Είμαι, λοιπόν, σε μία φάση που ξεχωρίζω παιχνίδια, ρούχα και διακοσμητικά που θέλω να δωρίσω ή αντικείμενα που προορίζονται για ανακύκλωση! Μιας και τα παιδιά θα μπουν σε ξεχωριστά δωμάτια θέλω να δώσω νέες πινελιές στα δωμάτιά τους! Μία τέτοια μικρή πινελιά είναι και οι κορνίζες με τα αρχικά του ονόματος των παιδιών μου σε χρώματα και θέματα της επιλογής μου, από την γλυκιά μου φίλη Shabby Mommy!

Αυτές οι κορνίζες μπήκαν στην καρδιά μου από την πρώτη στιγμή που τις αντίκρισα στο Etsy μαγαζάκι της Μαρίας (aka Shabby Mommy)! Όταν, δε, πήρα στα χέρια μου το δέμα και είδα το περιτύλιγμα, τότε με δυσκολία κατάφερα να το χαλάσω!Ο Ντίνος, βέβαια, έκλεψε και έσκισε λιγάκι την άκρη της δικής του κορνίζας μιας και ήταν ιδιαίτερα ανυπόμονος!
Ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο
Τα μικρά ενθουσιάστηκαν! Τα χρώματα που διάλεξαν ξέρω πως είναι τα αγαπημένα τους! Ο Ντίνος λατρεύει το μπλε και η Stacy το ροζ! Τα φόντο που διαλέξαμε τους αντιπροσωπεύουν απόλυτα! Διάστημα και Unicorns! 
Shabby Mommy

shabby mommy
Ανυπομονώ να τα διακοσμήσω στα παιδιά τους δωμάτια!Την ίδια ανυπομονησία έχουν και τα πιτσιρίκια οφείλω να σου ομολογήσω! Τόσο καιρό δυο παιδιά μέσα σε έναν χώρο, όσο ευρύχωρος και αν είναι αυτός, κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν μεταξύ τους! Πόσο μάλλον στην δική μας περίπτωση που είναι σε ένα δωμάτιο αγόρι με κορίτσι μαζί! Οι Barbie κάνουν παρέα με τον Spiderman και τον Captain America, τα Trolls με τα Rabbids Invasion και πάει λέγοντας!Δεν σου κρύβω, βέβαια, πως φοβάμαι ότι στο θέμα του ύπνου τα πιτσιρίκια μου θα δυσκολευτούν να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον!Έχουν μάθει να κοιμούνται παρέα! 
Αν ψάχνεις και εσύ για ωραίες ιδέες που θα δώσουν νέα πνοή στο δωμάτιο του παιδιού σου και μια πιο vintage και ρομαντική πινελιά, τότε η Shabby Mommy είμαι σίγουρη πως θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει!Click στο Etsy να δεις τις ομορφιές που ετοιμάζει!Επίσης, είναι πολύ έξυπνη ιδέα για δωράκι!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


P.s:Μαρία μου σε ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ! 💗💗💗
      Η ζεστασιά και η γλυκύτητα που σε διακατέχει ήταν κάτι που           με έκαναν να χαρώ ιδιαίτερα πολύ προχτές στην συνάντηση!           Χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε δια ζώσης έστω και εξ'                       απροόπτου!Εις το επανιδείν!😊😊




You May Also Like

10 σχόλια

  1. Λατρευω τις δημιουργίες της Μαρίας και οι δικες σας κορνιζες ειναι πολύ ξεχωριστες! Καλη δυναμη με τη μετακομιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ζίνα μου!! Την χρειάζομαι την δύναμη πραγματικά!

      Διαγραφή
  2. Ευάκι, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω! Τι ωραία πράγματα που γράφεις για το μαγαζάκι, και πόσο ωραία παρουσίασες τις κορνιζούλες! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν, ειδικά στα σποράκια! Και εγώ ενθουσιάστηκα που, επιτέλους, καταφέραμε και ειδωθήκαμε! Είσαι μια ανάσα φρεσκάδας, όπως λένε και η Λονδρέζοι!χαχαχαχαχα Σε φιλώ καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩ!!εΥΧΑΡΙΣΤΏ για το compliment my dear!ελπίζω να τα λέμε πιο σύντομα από εδώ και το εξής!

      Διαγραφή
  3. Ωωω τέλειες οι επιλογές σας Ευακι μου!!! Η Μαρία είναι γλυκύτατη και κάνει πολύ όμορφα πραγματάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πανεμορφες!!! Δεν ζηλευω ομως γιατί εχουμε κι εμεις!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίδα μου αχαχααχαχ..μα μπορούσα να μην πάρω και εγώ? όχι πες?

      Διαγραφή
  5. Α.... συμφωνώ και επαυξάνω!!! Κορνίζες μπορεί να μην έχω αλλά η ονειροπαγίδα της Μαρίας που στολίζει τον τοίχο πάνω από κρεβάτι της Αγγελίνας μου είναι κάτι παραπάνω από υπέροχη!
    ps... άντε βρε γειτόνισσα, ακόμα να μας γίνεις πιο κοντό-γειτόνισσα?!!! Σμούτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου σύντομα πολύ σύντομα θα κατέβω στην γειτονιά σας!!Είναι ζήτημα ημερών!!Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή

My Insta Posts