Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

TOOTHFAIRY PROJECT

by - Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

Το πρώτο μας δόντι έχει λίγες μέρες που έπεσε και η χαρά του μικρού μου φαφούτη δεν περιγράφεται!Μιλήσαμε για την νεράιδα των δοντιών, αφού η καλή του φίλη Μελίτα του είπε χαρτί και καλαμάρι ότι την επισκέφτηκε και της άφησε σημείωμα και δωράκι, ήρθε η ώρα να την φέρουμε και στο σπίτι μας! Τι να κάνουμε! Το επιτάσσει η εποχή!Από την πρώτη κιόλας στιγμή άρχισε να καταστρώνει σχέδια πως θα αιφνιδιάσει την νεράιδα! Είπε πως έχει εξαιρετική ακοή και σίγουρα θα ακούσει το φτερούγισμα των φτερών της..[💭💭Καλά, εδώ δεν ακούει την ηλεκτρική κάθε βράδυ θα ακούσει το φτερούγισμα?😅😅]Όπως καταλαβαίνεις δεν είχα επιλογή, έπρεπε να πιάσω δουλειά νεράιδας αυτή τη φορά!
Η νεράιδα των δοντιών
Για αυτές τις ώρες υπάρχουν οι φίλες θέλω να ξέρεις! Η φιλεναδίτσα μου Craftland είναι πάντα δίπλα μου σε αυτές τις στιγμές!Της τηλεφώνησα πανικόβλητη και της ζήτησα να μου ετοιμάσει το super μαξιλαράκι με δοντάκι τσεπούλα όσο πιο γρήγορα μπορεί γιατί το πρώτο μας δόντι ήταν έτοιμο να πέσει!Και έτσι έγινε δηλαδή! Μετά από 3 ημέρες ο μικρός ξύπνησε με το δόντι στο μαξιλάρι επάνω! Ευτυχώς να λέω γιατί δεν είμαι και πολύ θαρραλέα μαμά, σε αντίθεση με τον Ντίνο που έλεγε συνέχεια έχω εμπιστοσύνη στο δόντι 😉μου δεν θα βγάλει καθόλου αίμα όταν βγει! Και έτσι έγινε!
craftland
Το δοντάκι το βάλαμε προσεκτικά μέσα στο τσεπάκι του που ήταν ειδικά και μόνο ραμμένο για την χρήση αυτή! Έπειτα το μαξιλαράκι μπήκε στην ασορτί θήκη του και το μόνο που μας έμενε ήταν να μας επισκεφτεί η καλή νεράιδα!
Κάπου εκεί ανέλαβα εγώ δράση! Έψαξα για freebie και βρήκα πολλά όμορφα και ενδιαφέροντα όπως αυτό της αγαπημένης μου Two Boys and Hope αλλά και της Νεράιδες και Δράκοι! Σκέφτηκα να επιχειρήσω να ετοιμάσω το δικό μου freebie και αυτή τη φορά! Και να το λοιπόν!
Νεράιδα των δοντιών εκτυπώσιμο
Εκτύπωσέ το σε χοντρό χαρτόνι από εδώ!
Ο μικρός την περίμενε 3 ολόκληρα βράδια! Η νεράιδα πρέπει να ήταν πολύ απασχολημένη! Κάποια στιγμή είδα πως άρχισε να χάνει την πίστη του  και του είπα πως αν έχεις πίστη θα ' ρθει αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να σε επισκεφτεί! Άλλωστε υπάρχουν πολλά παιδάκια που έχασαν τα δόντια τους αυτό το μήνα και έτσι σίγουρα θα είναι πολύ απασχολημένη η δόλια! Μόνο στους συμμαθητές σου να πάει- του είπα- φτάνει!😉😅
freebie


Το επόμενο πρωί κιόλας το δοντάκι μας έλειπε! Στην θέση του είχε μπει ένα νόμισμα ώστε το επόμενο δοντάκι που θα βγει να είναι εξίσου αστραφτερό και σιδερένιο! Η νεράιδα του άφησε το πιστοποιητικό κάτω δίπλα στο κομοδίνο του και ένα μικρό μικρό δωράκι έκπληξη! 🎁🎁Άλλη μία εμπειρία ήρθε για να μπει στο κουτί των αναμνήσεών μας! Σύντομα θα σας μιλήσω για αυτό!
Η χαρά του απερίγραπτη! Ειδικά όταν διαβάσαμε πως το δοντάκι του πέρασε το test από την νεράιδα και ήταν υγιές ώστε να πάρει την πρώτη του απόδειξη παραλαβής υγιούς δοντιού!
Σημειώσαμε ποιο ήταν το πρώτο δοντάκι που έπεσε και ανυπομονούμε για τα επόμενα που θα έρθουν!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

8 σχόλια

  1. Ήρθε και η σειρά του Ντίνου !!! Με το καλό να φυτρώσει το δοντάκι σας Εύη μου! Γερό και κατάλευκο! Πανέμορφα όλα! Και το πουγκάκι και το εκτυπώσιμο!!! Κακούργα μάνα το άφησες το παιδάκι σε αγωνία τόσες μέρες!!! χιχιχι!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλειώ μου ευχαριστούμε!! Φαφούτηδες γίναμε όλοι~ Τι πλάκα έχουν!! Φιλιά στην πατρίδα!!!!!

      Διαγραφή
  2. Αποθηκεύω την απόδειξη της νεράιδας γιατί θα μας χρειαστεί, αν και δεν βλέπω ακόμα κινητικότητα στα δοντάκια μας ακόμα. Με το καλό και τα υπόλοιπα δοντάκια λοιπόν και να βγουν τα καινούργια!! Φιλάκια αγαπημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε φιλεναδίτσα μου!! Αντε και στα δικά σας τώρα!!αχαχα

      Διαγραφή
  3. Πωπω, και εκτυπώσιμο! Εύγε Μαμά Νεράιδα!! Πάντως προχθές το πρώτο πράγμα που είπε στην Μελίτα μόλις μπήκαμε στην τάξη ήταν αυτό! Το παιδί ήταν ενθουσιασμένο. Εγώ πάντως να ξέρεις της είπα ότι έρχεται μόνο στο πρώτο δόντι. Πρόσεξε κακομοίρα μου μην με εκθέσεις! χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που μου το είπες..αχαχ...θα την έκανα την γκάφα μου! Στανταράκι!

      Διαγραφή
  4. Εμας παλι ερχεται σε καθε δοντι!!! εμ αυτο ειναι το καλο.. οχι μονο στο πρωτο!! χαχαχαχα... Καταλευκα και γερα δοντακια σας ευχομαι Ευη μου!! Σουπερ και το εκτυπωσιμο και το μαξιλαρακι!! {και σε ευχαριστω και για την αναφορα} πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίδα μου θα το έκανα αλλά θα φάω ξύλο από την φίλη μας, καταλαβαίνεις..δεν ξέρω θα δω..ίσως πω στον μικρό να είναι το μυστικό μας..αχαχ..είναι συμμαθητές τα παιδιά μας και ίσως της το σφυρίξει..αχαχα

      Διαγραφή

My Insta Posts