Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

2 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ

by - Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Αν εσύ που με διαβάζεις τώρα έχεις παιδάκι που αγαπά τους πειρατές και χαίρεται να παίζει με πειρατικά καράβια, μούτσους και παπαγάλους, στήνει ολημερίς παιχνίδια γύρω από ένα χάρτη κρυμμένου θησαυρού και καταστρώνει σχέδια πάνω σε κατάρτια μέσα σε βαθιές θάλασσες, τότε αυτές οι δύο νέες κυκλοφορίες που θα σου δείξω σήμερα από το Μεταίχμιο θα ξετρελάνουν το παιδί σου και θα του δώσουν ακόμη περισσότερες ιδέες για παιχνίδι!

βιβλία για πειρατές μεταίχμιο

Η Ευθυμία Ανδριώτη έγραψε για τους μικρούς μας κατά φαντασίαν πειρατές δύο υπέροχα βιβλία γεμάτα περιπέτεια, θησαυρούς και ταξίδια!Η εικονογράφηση της Λίζας Ηλιού είναι άκρως πειρατική και πρόθυμη να εξιτάρει τη φαντασία των παιδιών! Το μυστήριο του χαμένου παπαγάλου και Οι πειρατές των βιβλίων είναι οι δύο νέες αγαπημένες κυκλοφορίες του πειρατή Ντίνου, οι οποίες τον έκαναν συντροφιά πολλά απογεύματα από τότε που τις πήρε στα χέρια του!

βιβλία για πειρατές μεταίχμιο

Και οι δύο ιστορίες ξεκινούν με τον Νικηφόρο, τον ατρόμητο και ξακουστό πειρατή που η φήμη του φτάνει μέχρι τα πέρατα της Γης!Μαζί με το πλήρωμά του αντιμετωπίζει ασυνήθιστους κινδύνους, λύνει ανεξιχνίαστα μυστήρια, κάνει νέους φίλους και ανακαλύπτει τα πράγματα που έχουν τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή!
βιβλία για πειρατές μεταίχμιο

Αυτό που ενθουσίασε τον μικρό μου βιβλιοφάγο είναι η εικονογράφηση που του φάνηκε γλυκιά και σαν να την είχε χρωματίσει ο ίδιος με κηρομπογιές, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα! Και εγώ την βρήκα ιδιαίτερα χαριτωμένη  και αρκετά παιχνιδιάρικη με πειρατές εκφραστικούς και σχεδόν πραγματικούς στις αντιδράσεις! Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να απασχοληθεί εξίσου ευχάριστα το παιδί! Εμείς τις αξιοποιήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή!

βιβλία για πειρατές μεταίχμιο

Αυτές οι δύο ευχάριστες ιστορίες ήταν ότι πρέπει με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, μιας και βοήθησαν τον μικρό μαθητή μου να αλλάξει παραστάσεις αφού τελειώναμε τα καθήκοντά μας για το σπίτι! Είναι κατάλληλο για παιδάκια από 3 ετών και άνω και νομίζω πως κάθε αγοράκι θα διασκεδάσει παρέα με ένα τέτοιο βιβλιαράκι!

Εδώ μπορείς να δεις όσα βιβλία σου προτείνω στην στήλη μου με το Παιδικό Βιβλίο ή αλλιώς στις Bedtime Stories μας από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts