Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

by - Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο είναι ένα πόλος έλξης πολλών εκδηλώσεων, συναντήσεων και ωραίων δράσεων που αφορούν τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς! Σήμερα στην στήλη μου Out and About έρχομαι για να σου μιλήσω για δύο πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις που ετοιμάζει το Μεταίχμιο για τους προσεχείς μήνες, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο στο ζεστό κλίμα του Πολυχώρου!
Πολυχώρος Μεταίχμιο

📌Σχολή Σύγχρονων Γονέων📌

Πολυχώρος Μεταίχμιο

Πρόκειται για έναν κύκλο διαδραστικών εργαστηρίων που βοηθά τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν στην υπόλοιπη ζωή τους!Αφορά όλους τους γονείς που μεγαλώνουν παιδιά αλλά και εφήβους, γεμάτους ανησυχίες ερωτηματικά και προβληματισμούς επάνω σε καίρια και επίκαιρα ζητήματα! 
Εισηγήτρια της δράσης αυτής είναι η συμβουλευτική ψυχολόγος, σύμβουλος γονέων & συγγραφέας Χριστίνα Ρασιδάκη! Είναι γνωστή για τις ζωντανές, ενδιαφέρουσες και πολύ πρακτικές ομιλίες της σε ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν την ανατροφή των παιδιών!
Εδώ θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες για την θεματολογία, τις ώρες και ημέρες διεξαγωγής αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να συμμετέχεις στην συγκεκριμένη δράση!

📌Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής 📌

Πρόκειται για ένα εργαστήρι παιχνιδιού και λέξεων, ανάγνωσης και γραφής με τα παιδιά στον ρόλο του δημιουργού αλλά και του αναγνώστη, με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν την δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να εξοικειωθούν με την λογοτεχνική γραφή!
Εδώ μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήρι αυτό, το κόστος αλλά και τις ώρες & μέρες διεξαγωγής του καθώς και τον τρόπο να δηλώσεις συμμετοχή πριν κλείσουν οι λιγοστές θέσεις!

Στην στήλη μου Books for Kids μπορείς να δεις όλες τις βιβλιοπροτάσεις που έχω ανεβάσει ήδη και που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο με ένα click εδώ ! Μείνε συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe στο mail list εδώ δεξιά στη στήλη του blog έτσι ώστε να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας και όσα post ανεβαίνουν!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts