Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΛΙΓΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΚΟΜΑ

by - Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017

Βρισκόμαστε ακριβώς στα μέσα του Σεπτέμβρη και ο καιρός είναι ακόμα ζεστός, άνετα μπορείς να προγραμματίσεις ένα ακόμη τριήμερο δίπλα στη θάλασσα, οι παραλίες γεμίζουν ακόμη τα Σαββατοκύριακα παρότι έχουμε μπει όλοι σε Back to School ρυθμούς και εγώ βρίσκομαι ακόμα νοερά στις παραλίες που επισκεφτήκαμε, στις βουτιές που κάναμε, στα καλαμπόκια που απολαύσαμε και με δυσκολία καθαρίσαμε τα δόντια μας, στα νόστιμα και ζουμερά φρούτα που απολαύσαμε στην βεράντα και στην πισίνα έκπληξη που μας χάρισε ο μπαμπάς μας!Το σημερινό μας σύνθημα, λοιπόν, είναι το ''Λίγο καλοκαίρι ακόμα'' ή αλλιώς #ligo_kalokairi_akoma και άνετα το λες και #challenge για άλλη μια φορά!Είμαι εδώ για να σου δείξω όλες τις υπέροχες εικόνες που απαθανάτισα με την φωτογραφική μου μηχανή σε όσες αποδράσεις κάναμε τις 45 μέρες που λείπαμε από την βάση μας!Λίγο καλοκαίρι ακόμα, λοιπόν, μέχρι να βάλουμε τα Φθινοπωρινά μας! 

λίγο καλοκαίρι ακόμα

Στο post αυτό θα προσπαθήσω να σου δείξω όλες τις αγαπημένες μου φωτογραφίες που τράβηξα με την φωτογραφική μου μηχανή από τα διάφορα μέρη που επισκεφτήκαμε, όπως σου υποσχέθηκα και στον πρόλογο! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σου φετινό καλοκαίρι, το δικό μας πάντως είχε πολλά χιλιόμετρα, πολύ θάλασσα, ήλιο, καλό και νόστιμο σπιτικό φαγητό και πολλά απογεύματα δίπλα στην ακρογιαλιά!Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει πολύ, κάνουν πολύ παρέα μεταξύ τους και στις βόλτες δεν κουράζονται ποτέ! Είμαστε τυχεροί σε αυτό με τον Δημήτρη, γιατί τα παιδιά μας έχουν αντοχές και μας ακολουθούν σε κάθε νέα -χιλιομετρική- τρέλα!

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

Αγαπημένη συνήθεια όσο είμαστε στο εξοχικό μας είναι το BBQ! Είναι ένας εύκολος τρόπος να φας νόστιμο φαγητό χωρίς να λερώσεις την κουζίνα σου, να χαρείς το μπίρι μπίρι χαλαρά με μία παγωμένη μπύρα ή ένα κρύο αναψυκτικό και τα παιδιά να παίζουν ανέμελα τριγύρω στην αυλή ή να κάνουν βουτιές στην πισίνα!Όπως σου ανέφερα και πιο πάνω, ο μπαμπάς μας έκανε έκπληξη μεγάλη πισίνα φέτος και έτσι οι ώρες μας στην αυλή αυξήθηκαν κατά πολύ αυτό το καλοκαίρι! Ήταν οι πιο διασκεδαστικές ώρες παιχνιδιού για τα παιδιά πίσω στο σπίτι πριν ή μετά τη θάλασσα!


ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma


ligo kalokairi akoma

Το menu μας είχε πολύ ψαράκι, από την ιχθυόσκαλα που πήγαινε πρωί πρωί ο μπαμπάς για να βρει τα καλύτερα! Τα κάρβουνα ξέρει ο καλός μου να τα ανάβει στο άψε σβήσε και έτσι οι ώρες μου στην κουζίνα ελαττώθηκαν πολύ! Μόνο για καμιά πατατούλα βραστή ή τηγανητή έμπαινα 'μέσα', τις σαλάτες μας και τα παρελκόμενα! Το πιάτο, όμως, που πετυχαίνει πάντα ο Δημήτρης είναι η μακαρονάδα με διάφορα θαλασσινά! Όποτε το μαγειρεύει γλείφουμε και τα δάχτυλά μας!Φυσικά το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό, το παστίτσιο για το οποίο τρελαίνονται τα παιδιά μου, δεν έλειψε από το τραπέζι μας συνοδευόμενο από το άσμα  😅!! Φρούτα και καλαμπόκι ψητό είχαν επίσης την τιμητική τους!

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma
Δες εδώ το βιντεάκι μου
ligo kalokairi akoma

Καλοκαίρι θα πει ανεμελιά, να πηγαίνεις αργά για ύπνο, να κυκλοφορείς με όσα λιγότερα ρούχα μπορείς, αν γίνεται να είσαι όλη μέρα με το μαγιό και τα flip-flops, να τρως παγωτό κάθε μέρα, να μένεις με την αλμύρα στα μαλλιά μέχρι το σούρουπο, να χαζεύεις βιβλία το απόγευμα και να ζωγραφίζεις τις εικόνες που σου μένουν από αυτό, να αποθανατίζεις μαγικές στιγμές με την φωτογραφική σου μηχανή, να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου cocktail στην παραλία, να πίνεις νερό και απευθείας να διψάς και πάλι, να μην χρειάζεται να φτιάξεις τα μαλλιά σου γιατί η θάλασσα και το καθημερινό λούσιμο έχουν φροντίσει για αυτό, να φοράς το αγαπημένο σου άρωμα καρύδας από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μένεις χωρίς make up μιας και το μαύρισμα που έχεις πάρει σε ομορφαίνει πολύ περισσότερο από κάθε είδους 'terakota'!


ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma


ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

Τα καλύτερα πορτρέτα το φετινό καλοκαίρι μου τα χάρισαν σίγουρα τα παιδιά μου! Δεν εννοώ μόνο τα πορτρέτα που τράβηξα με τον φωτογραφικό μου φακό, αλλά και όλες εκείνες τις γκριμάτσες, τα χαμόγελα, τα νάζια και τα κλάματα που χαράχτηκαν στη μνήμη μου! Περπατήσαμε πολύ φέτος το καλοκαίρι, περισσότερο από κάθε προηγούμενο, λιώσαμε τις σόλες των παπουτσιών μας όσο ήμασταν στο εξοχικό μας και απολαύσαμε περπάτημα παραλιακά μέχρι αργά το απόγευμα! Αυτές τις εικόνες τις κρατώ σαν φυλαχτό και αύριο κιόλας θα τις εμφανίσω να στολίσω το σπίτι μας και τα δωμάτιά τους! Επιστρέψαμε μετά από 45 μέρες μακριά από το σπίτι μας γεμάτοι, πιο πλούσιοι συναισθηματικά και σίγουρα έτοιμοι για μια ακόμη χρονιά με επιτυχίες σε κάθε επίπεδο!


ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma


ligo kalokairi akoma

ligo kalokairi akoma

Σε αποχαιρετώ με ευχές για μία υπέροχη σχολική που ξεκίνησε με στόχους, όνειρα και επιτυχίες και σε εμάς τους γονείς αλλά και στα παιδιά μας! Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε, να το βάλουμε στόχο και τα δυνατά μας να το πετύχουμε! Φέτος, για μένα θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο που είχε κλείσει εδώ και πολλά χρόνια! Τώρα που μεγάλωσαν τα πιτσιρίκια και φοιτούν και τα δύο στο σχολείο κανονικά, ήρθε η ώρα να κάνω το come back μου και να κυνηγήσω κάποια από τα όνειρά μου! Wiss me good luck!

Εδώ σε παροτρύνω να διαβάσεις το Λίγο ακόμα καλοκαίρι του αγαπημένου μου Όταν Γεννήθηκα Ξανά, ένα post γεμάτο συναίσθημα και πολλή θάλασσα! Θάλασσα όμως που κρύβει μέσα της μια αγάπη μεγάλη και έναν 'ήλιο' φωτεινό, του οποίου η λάμψη κάθε μέρα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο!



Μείνε συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe στο mail list μου εδώ δεξιά στο blog και κάνε μία βόλτα στη σελίδα του mamasnpapas.gr στο Facebook που θα βρεις να δημοσιεύονται καθημερινά θέματα σχετικά με το σχολείο, συνταγές για κολατσιό, εξορμήσεις, διακόσμηση, parties, διαγωνισμούς και σκέψεις που με απασχολούν κατά καιρούς!
Ως την επόμενη φορά, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. φοβερη αναρτηση!!!!! ευτυχως ο καιρος καλα κρατει (ελπιζω να συνεχισει ετσι!!!) οποτε ναι, επιμενουμε Καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts