Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ

by - Τρίτη, Ιουνίου 26, 2018

Σήμερα καλωσορίζω στη στήλη μου με το Παιδικό Βιβλίο τις Εκδόσεις Σαίτη για πρώτη φορά παρουσιάζοντάς σου δυο νέα βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις τους, να διαβάσεις μαζί με το παιδάκι σου τις ήσυχες αυτές ημέρες του καλοκαιριού!''Το θυμωμένο αρκουδάκι'' & ''Η μεγάλη νίκη της ζωής''!

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ
Το θυμωμένο αρκουδάκι είναι όπως καταλαβαίνεις από τον τίτλο και μόνο πολύ θυμωμένο! Η καρδούλα του Μάκη, του αρκούδου, είναι φουρτουνιασμένη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι επιθετικός στους άλλους!Ποιος φταίει, όμως, για τα τόσα νεύρα του και για την άσχημη συμπεριφορά του?Τι είναι αυτό που θα βοηθήσει τον αρκούδο να ελέγξει τα συναισθήματά του?

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ

Η ιστορία αυτή είναι ένα σπουδαίο μάθημα σε εμάς τους γονείς αρχικά! Η ιστορία του Μάκη αποδεικνύει περίτρανα πως ένα παιδί όταν μεγαλώνει σε περιβάλλον γεμάτο αρνητισμό, φωνές και τσακωμούς έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης, νιώθει ανασφάλεια και η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από επιθετικότητα και αδιαφορία! Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε ένα όμορφο περιβάλλον που θα μεγαλώσει το παιδί και θα το βοηθήσουμε να ανθίσει και να προοδεύσει!Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εμείς αποτελούμε πρότυπα για αυτά και τα παιδιά μας είναι ο αντικατοπτρισμός μας!

Ο θυμωμένος Μάκης κατάφερε μέσα από την μουσική να ξεδιπλώσει όσα συναισθήματα τον καταπίεζαν! Βρήκε διέξοδο στα τύμπανα και έγινε μέλος της ορχήστρας του σχολείου του, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και κερδίζοντας την συμπάθεια των φίλων του που τόσο είχε ανάγκη τελικά! Οι γονείς του άφησαν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς και άρχισαν να απολαμβάνουν το ταλέντο του παιδιού τους! Μια εξαιρετική ιστορία με βαθύ νόημα που πρέπει να βάλει εμάς τους γονείς σε βαθιές σκέψεις! Τι είναι αυτό που μετρά πιο πολύ στη ζωή μας?

Η μεγάλη νίκη της ζωής
Ελένη Τσαλδίρη

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ

Η ιστορία της Ζωής με έκανε να συγκινηθώ και να αγκαλιάσω τα παιδιά μου την ώρα που το διαβάζαμε τόσο δυνατά που τα ίδια άρχισαν να ανησυχούν! Η ιστορία της Ζωής, μιας ζαχαρίτσας, είναι ένα παραμύθι αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα παιδιά που παλεύουν καθημερινά να κρατηθούν στη ζωή καταβάλλοντας υπέρμετρες προσπάθειες ενάντια στην μάστιγα του αιώνα μας! Είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους τους μικρούς μαχητές-νικητές που βάζουν τα γυαλιά σε εμάς τους μεγάλους με την τεράστια δύναμη που δείχνουν και με το μεγαλείο της ψυχής τους!

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ

Μια ιστορία με αλληγορικό περιεχόμενο, από το οποίο ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ! Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες μιας και το μήνυμά που θέλει να μας περάσει απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους!

Σύντομα θα σου δείξω ένα ακόμη βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις, με θέμα τον Ελληνισμό του Πόντου και την Γενοκτονία! Ένα θέμα που εμένα προσωπικά μου καίει την καρδιά κάθε φορά που μιλώ και αναφέρομαι σε αυτό!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!






You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts