Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΑΓΩΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ

by - Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018

Είναι μεσημεράκι, κάνει αφόρητη ζέστη, μόλις τελειώσατε το μεσημεριανό με τα πιτσιρίκια, λογικά κάτι σε λαδερό ή γεμιστά ή μελιτζάνες παπουτσάκια..δεν ξέρω.. λέω..και σας έχει πιάσει λιγούρα για παγωτό..ξέμεινες όμως από ψιλά και το mini market της γειτονιάς σου το μεσημέρι κλείνει!Τι κάνεις? Ή μάλλον καλύτερα τι θα έπρεπε να έχεις κάνει? Σπιτικό παγωτό παιδιά!! Αμέ! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧

ice cream 3 ingredients

Δεν θέλεις πολλά υλικά για να το φτιάξεις! Ένα ζαχαρούχο, ένα νουνού και μια φυτική κρέμα! Για έξτρα γεύση ρίχνεις μια βανίλια σε σκόνη!Προσθέτεις ότι υλικά θέλεις ανάλογα με τη γεύση που θέλεις να του δώσεις! 

σπιτικό παγωτό με 3 υλικά

σπιτικό παγωτό με 3 υλικά

σπιτικό παγωτό με 3 υλικά

  • Λίγο αραιωμένο neskafe για γεύση μόκα!
  • Μπισκότα τριμμένα oreo για απίθανη γεύση που αρέσει στα παιδιά!
  • Μια κουταλιά καλή merenda, την οποία θα ανακατέψεις πολύ καλά!
  • Γεύση καραμέλα, όπου αντί για κανονικό ζαχαρούχο βάζεις το καραμελωμένο!
  • Διάφορα berries όπου έτσι το κάνεις ακόμα πιο καλοκαιρινό!
  • Κομματάκια κουβερτούρας σε σταγόνες!
  • Μπανάνα πολτοποιημένη για γεύση μπανάνας!
  • Και πάει λέγοντας..
σπιτικό παγωτό με 3 υλικά

Πως το κάνεις?
Χτυπάς την κρύα φυτική κρέμα μόλις έχεις βγάλει από το ψυγείο! Έπειτα ρίχνεις σταδιακά το ζαχαρούχο και στο τέλος σιγά σιγά πάλι το νουνού με την βανίλια! 10 λεπτά χτύπημα είναι ότι πρέπει! Παγώνεις σε ειδικό τάπερ για κατάψυξη και έτοιμο σε λίγες ώρες! Αν το κάνεις το πρωί το μεσημέρι σίγουρα θα είναι έτοιμο να το σερβίρεις!

σπιτικό παγωτό με 3υλικά

Αυτό το σπιτικό παγωτό το κάνω πολλά χρόνια! Τα μικρά το αγαπούν και το προτιμούν από τα έτοιμα του περιπτέρου εννοείται! Ενίοτε αγοράζω χωνάκια, μπισκότα, σιρόπια ή απλά λιώνω λίγη κουβερτούρα και τους τα στολίζω με διάφορα sparkles και κας-κας που έχω στο ντουλάπι της αμαρτίας!Είναι super σου λέω! Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!

Αυτή η συνταγή δεν ξέρω πως βρέθηκε στα χέρια της αδερφής μου και μου την έδωσε πριν από 5 χρόνια! Όποιος την έχει εφεύρει μπράβο του και συγχαρητήρια! Αν σου άρεσε η ιδέα και την βρήκες εύκολη στείλε το link του συνδέσμου στη φιλενάδα σου που έχει και αυτή τέτοιες λιγουρίτσες!

Την ίδια συνταγή μπορείς να την κάνεις και παγωτό sandwich για κέρασμα σε μικρά παιδιά στο σχολείο ή σε ένα party!
Pin it for later!

σπιτικό παγωτό με 3 υλικά

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!





You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts