Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ

by - Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Τα Gigi Blo(c)ks  έφτασαν επιτέλους στα χέρια μας!Ξέρεις πόσο καιρό τα περιμέναμε? Ok, δεν ξέρεις αλλά πραγματικά ανυπομονούσαμε να παίξουμε με αυτά, να υποδυθούμε ρόλους και να τα στήσουμε όπως ακριβώς μας κατέβει στο δωμάτιό μας! Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει ένα σχέδιο με τα τουβλάκια μας στημένα, ωστόσο μπορούν να ακολουθήσουν άπειρες προτάσεις τις οποίες θα δεις εν ευθέτω χρόνω στα social media του blog! Stay tuned, λοιπόν, και πάμε να σου δείξω σήμερα περί τίνος πρόκειται!Gigi Blocks τα διάσημα τουβλάκια από χαρτόνι!!

GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ

Τις ημέρες αυτές που έχουν κλείσει τα σχολεία, προσπαθώ να βρω τρόπους να απασχολήσω τα μικρά τις ώρες που είμαστε στο σπίτι! Έτσι, αναζητώ παιχνίδια που θα βοηθήσουν τα ίδια να δημιουργήσουν και να ευχαριστηθούν παιχνίδι! Κάτι που μου ζητούν εδώ και καιρό τα παιδιά, είναι να τους φτιάξω ένα μαγαζάκι ή ένα σπιτάκι από κούτες! Όλο το αμελώ και ντροπή μου για αυτό, το ομολογώ! Μόλις, είδα τα τουβλάκια αυτά από χαρτόνι στο mysunshine.gr σκέφτηκα αμέσως πως ήταν αυτό που ήθελαν τα παιδιά μου!

GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ

Τους αρέσει πολύ να υποδύονται ρόλους! Δημιουργούν μόνα τους δημιουργικό παιχνίδι, μπλέκοντας παιχνίδια, στήνοντας πόλεις, μαγαζάκια, σπίτι με παιδιά και φίλους και τα λοιπά! Τα Gigi Blocks τα διάλεξα γιατί ήξερα πως με τα 96 τουβλάκια που θα είχαν στη διάθεσή τους θα μπορούσαν να χτίσουν και να φτιάξουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι!😋
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mamasnpapas🌈By Evi Sachinidou (@mamas_n_papas.gr) στις

Και έτσι έκαναν! Αρχικά, έφτιαξαν ένα υποτιθέμενο τρένο! Δεν τους άρεσε, το χάλασαν..Έπειτα μια άμαξα..Δεν τους πέτυχε την διέλυσαν! Κατέληξαν να στήσουν το πρώτο τους παιχνίδι δημιουργώντας ένα χαρούμενο σπιτάκι που θα έσφυζε από αγάπη, λουλούδια και έναν λαμπερό ήλιο ψηλά από αυτό να το λούζει ολημερίς! Το σπιτάκι τους ήταν έτοιμο με την βοήθειά μου αρχικά!

GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ
Σκανταλιάρικο ζουζούνι

Τα τουβλάκια αυτά πρέπει να τα συναρμολογήσεις εσύ! Είναι λιγάκι δύσκολο να τα φτιάξει ένα παιδί μόνο του, εκτός κι αν είναι άνω των 8 ετών τουλάχιστον! Ο Ντίνος, ετών 7 δυσκολεύτηκε αρκετά, ειδικά όταν έπρεπε να 'κλειδώσει' το τελείωμα του χαρτονιού το οποίο του διπλωνόταν! Θα κουραστείς μια φορά, όμως, και μετά δεν θα χαλάνε με τίποτα! Είναι αρκετά ανθεκτικό το χαρτόνι, δεν λυγίζει και δεν τσαλακώνει! 

GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ

Το ακόμα πιο ωραίο της υπόθεσης είναι πως μπορείς να τα ζωγραφίσεις κιόλας! Εμείς προς το παρόν χρησιμοποιήσαμε τις κιμωλίες μας και αν δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα το σβήναμε με την βοήθεια ενός νωπού χαρτιού, πολύ προσεκτικά! Ωστόσο, είμαστε πανέτοιμοι μόλις αποφασίσουμε το τελικό σχέδιο να το βάψουμε με νερομπογιές και με όσα χρώματα θέλουμε! Μεταξύ μας, πιστεύω πως θα καταλήξει super market!!😊🏬🏬

GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ

Το στολίσαμε με σημαιάκια, λοιπόν, το βάλαμε σε ένα ασφαλές σημείο και ευρύχωρο όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά με την ησυχία τους! Έχουμε συμφωνήσει πως μπορούν όσο παίζουν με αυτό να κυκλοφορούν τριγύρω παιχνίδια, αρκεί όταν τελειώνουν το παιχνίδι να τα τοποθετούν στη θέση τους! Έτσι είναι ευχαριστημένα και τα μικρά και η (ψυχαναγκαστική) μαμά!😉😊

GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ

Τα Gigi Blocks θα τα βρεις στο MySunshine.gr, σε 3 μεγέθη να διαλέξεις! Ένα δωράκι ότι πρέπει για τα παιδιά που θα βρεθούν στο εξοχικό, στο σπίτι της γιαγιάς ή στη βεράντα του σπιτιού μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία και πάλι!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

My Insta Posts