Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ NANNUKA ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

by - Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018

Γνωρίζεις την Nannuka? Αν είσαι μαμά, μπαμπάς ή αναζητείς δουλειά με ειδικότητα γύρω από το παιδί, σίγουρα θα έχει πέσει το μάτι σου στον διαδικτυακό προορισμό της Nannuka, η οποία τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία βοηθώντας πολλούς γονείς να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την εργασία που τον χρειάζονται!Γιορτάζουμε μαζί με τη Nannuka τα 4 χρόνια της κοντά στους γονείς & τα παιδιά και με την ευκαιρία θα σε προσκαλέσω σε έναν super διαγωνισμό που διοργανώνει η ομάδα της!

nannuka

Μάθε περισσότερα για τη Nannuka!
Η Nannuka είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης ειδικών για παιδιά!Αν είσαι γονέας μπορείς να βρεις παιδαγωγό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγό, βρεφονηπιοκόμο, babysitter, γυναίκα για καθαριότητα στο σπίτι ακόμα και άνθρωπο για φύλαξη ηλικιωμένων! Τρεις νέες μητέρες επαγγελματίες & bloggers οραματίστηκαν σχεδίασαν και δημιούργησαν αυτή την πλατφόρμα αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης ειδικών για παιδιά ηλικίας 0-16. Ο γονιός έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού online με τον ειδικό που ψάχνει και αξιολογηθεί από τη Nannuka. Οι ειδικοί που φιλοξενούνται στη Nannuka διαθέτουν εξακριβωμένο προφίλ και το βιογραφικό τους είναι ελεγμένο από έμπειρη ομάδα ψυχολόγων. Η εγγραφή και η αναζήτηση είναι εντελώς δωρεάν.

https://www.nannuka.com/el
via google

Τώρα ήρθε η ώρα του διαγωνισμού που μας προσφέρει η Nannuka! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου εδώ στη φόρμα συμμετοχής και ίσως να είσαι εσύ ο ένας από τους 4 τυχερούς που θα κερδίσει party με παιδαγωγούς της Nannuka!

Καλή επιτυχία!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts