Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

5 FALL OUTFIT FOR MOMS - FASHION FOR CHUBBY WOMEN

by - Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017

Τι γίνεται όταν έχεις πολλά ρούχα και δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις? Όταν έχεις βαρεθεί τα ίδια και ίδια, αδυνατείς να πας ακόμα για Αutumn shopping therapy ωστόσο πρέπει να βρεις τρόπο να παραμείνεις στυλάτη χωρίς όμως να επαναλαμβάνεις τον ίδιο συνδυασμό? Θα σου πω τι κάνω εγώ και προσπαθώ να μην βαριέμαι τα ρούχα μου και θα σου πω επίσης και από που αντλώ σχεδόν πάντα έμπνευση για κάτι το διαφορετικό! Για αρχή, όμως, θα σε καλωσορίσω στο πρώτο μου #fashionpost και στην brand new στήλη μου Fashion και θα σου δείξω 5 από τα πιο αγαπημένα μου #outfits για το Φθινόπωρο, ιδανικά για σένα που είσαι #chubby σαν εμένα! 5 έξυπνα συνδυασμένα σύνολα με κομμάτια που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου αλλά ίσως ποτέ να μην έχεις συνδυάσει μεταξύ τους! Τι λες? Θα με στηρίξεις στο νέο μου εγχείρημα?


MOMS DAILY OUTFIT

moms daily putfits

Το καθημερινό ντύσιμο για κάποιους είναι βάσανο, για άλλους είναι ευκολάκι να διαλέξουν ένα σύνολο βιαστικά και να φύγουν, ενώ ξέρω πως υπάρχουν και πολλές γυναίκες οι οποίες ετοιμάζουν από το προηγούμενο βράδυ το σύνολο και τα αξεσουάρ που θα φορέσουν την επόμενη ημέρα! Εγώ είμαι η δεύτερη περίπτωση ανθρώπου και υπάρχουν στιγμές που θα πέθαινα να μπορούσα να βγω με τις πυτζάμες να πάρω ψωμί από το φούρνο ή να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο! (-Εσύ αλήθεια σε ποια κατηγορία ανήκεις?) Η φίλη μου, όμως, το Ανθομέλι μου, που είναι πιο οργανωτική από εμένα , είχε την φαεινή ιδέα να σου δείξουμε 5 Φθινοπωρινά σύνολα που μπορεί να φορέσει μία μαμά από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με την περίσταση και την δουλειά που έχει να κάνει! Η ιδέα υπήρχε, οι φωτογραφικές μας ήταν έτοιμες, σπίτι φωτεινό και χωρίς παιδιά είχαμε στην διάθεσή μας..και..να' μαι! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι όλες από το χέρι της φιλενάδας μου & blogger Callie από το Ανθομέλικαι την ευχαριστώ πολύ που με ξεσηκώνει κάθε φορά με τις ιδέες της!

1st OUTFIT:

moms daily fashion

Σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου ένα παντελόνι τύπου τζιν αλλά υφασμάτινο και σε χρώμα! Το συγκεκριμένο που φοράω εγώ κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα ανάλογα την εποχή, όπως κεραμιδί, μπορντό, σμαραγδί, μαύρο, μπεζ, nude και είναι για όλες τις ώρες της ημέρας! Ανάλογα με την περίσταση του δίνω το ύφος που πρέπει! Στην συγκεκριμένη το συνδύασα με ένα πουκάμισο λιγάκι loosy με σχέδια μπαλόνια! Ένα σταράκι είναι πάντα καλή επιλογή, ειδικά όταν έχει και λιγάκι glitter μέσα😉! Για πανωφόρι επέλεξα ένα μαλακό σακάκι που έχω σε μπλε απόχρωση! Τσάντα επέλεξα να κρατήσω ένα μικρό ταχυδρόμου, ωστόσο άνετα μπορείς να υποστηρίξεις το σύνολο και με ένα backpack ή τύπου shopping bag ώμου!

moms daily outfit

moms daily outfits

moms daily outfit


2nd OUTFIT:

moms daily outfit

Δεύτερο σύνολο που επέλεξα να σου δείξω είναι αυτό που σίγουρα έχουμε όλες μας στην ντουλάπα μας, μαμάδες και μη, chubby & skinny, το απόλυτο blue jean με τα σκισίματα! Είναι πολύ της μόδας να φαίνεται το δέρμα, το jean να έχει ξέφτια και να φαίνεται μεταχειρισμένο! Για Top επέλεξα ένα sport T-shirt με γράμματα, επίσης πολύ της μόδας τα μπλουζάκια με Logos & Top Brands!Αγαπώ να συνδυάζω το jean με το μαύρο γιατί νομίζω πως ταιριάζουν απόλυτα! Μια loosy ζακέτα ανοιχτόχρωμη και το αγαπημένο μου  Adidas StanSmith ολοκλήρωσαν το look της ημέρας!Για τσάντα επέλεξα την αγαπημένη μου jean σε στυλ ταχυδρόμου που χωρά απίστευτα πολλά πράγματα μέσα, όλα εκείνα που πρέπει να κουβαλάει συνήθως μία μαμά όταν πηγαίνει βόλτα με το παιδί αλλά και μία γυναίκα για να φρεσκαριστεί ή να σημειώσει στην ατζέντα της κάποιο ραντεβού που θα προκύψει!Τέλος, ένα statement στο λαιμό είναι πάντα καλή επιλογή!

moms daily outfit

moms daily outfits

moms daily outfits

3rd OUTFIT:

moms daily outfit

Αυτό το look είναι από τα αγαπημένα μου μπορώ να σου πω, το σχεδόν total black! Ένα μαύρο παντελόνι  τύπου 'chino' σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου και αν όχι πρέπει σίγουρα να αγοράσεις κάποια στιγμή!Το όλο μαύρο στυλ το αγαπώ, γιατί νομίζω πως κόβει πολύ εμάς με τα extra παχάκια!Για top επέλεξα ένα μαύρο T-shirt χωρίς τίποτα επάνω και για πανωφόρι την καμπαρντίνα μου σε μπεζ απόχρωση! Παπούτσι μαύρο oxford και τσάντα μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες που ταιριάζουν με το φουλάρι που επέλεξα να στολίσει τον λαιμό μου, μιας και δεν σηκώνει αξεσουάρ το συγκεκριμένο πιστεύω! Αυτό το σύνολο είναι σίγουρα πιο επίσημο, ίσως για ένα χαλαρό κρασάκι το βράδυ, για κάποια εκδήλωση- γιορτή με τα παιδιά ή κάποιο  cocktail party!

moms daily outfit

moms daily outfit

moms daily outfit

4th OUTFIT:

moms daily outfit

Επιστρέφω με ένα casual πάλι σύνολο επιλέγοντας ένα militairy jean παντελόνι σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο blue jean! Και τα δύο στοιχεία είναι πολύ της μόδας, καιρό τώρα! Ένα λευκό t-shirt χωρίς σχέδια είναι ιδανικό παρέα με ένα AllStar Converse λευκό! Για αξεσουάρ αυτή τη φορά επέλεξα ένα μακρύ κολιέ με κάποια boho στοιχεία, και ας μην είναι καθόλου boho το όλο look!

moms daily outfit

moms daily outfit

5th OUTFIT:

moms daily outfits

Για το τέλος, σου επιφύλαξα ένα suede σακάκι τύπου blazer σε χρώμα nude, χρώμα που είναι και πολύ της μόδας και το αγαπώ πολύ εγώ προσωπικά, το οποίο συνδύασα πάλι με ένα μαύρο παντελόνι τύπου 'chino' και λευκό μπλουζάκι 3/4 από μέσα! Το παπούτσι ήθελα να είναι ασορτί με το σακάκι οπότε ολοκλήρωσα το look με τα αγαπημένα μου Platform Oxford σε Nude από την εταιρεία Sante! Ένα statement με μεγάλες πέρλες, τύπου μαργαριτάρι, νομίζω πως έδωσαν στο ντύσιμο μία πιο glamorous πινελιά!Είναι σίγουρα ένα casual evening outfit!

moms daily outfit

moms daily outfit

Tο συγκεκριμένο στυλ μπορείς να το κάνεις αν θέλεις πιο free κρατώντας μία πιο sport τσάντα σαν αυτή την κίτρινη O-bag που επέλεξα εγώ να σου δείξω! Το Free Style είναι αρκετά της μόδας και μπορείς να το εκμεταλλευτείς αν και εφόσον μπορείς να το υποστηρίξεις! Οι o-bag είναι στην Ελλάδα εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια και κυκλοφορούν πολύ! Η δική μου άποψη είναι πως δεν είναι και τόσο πρακτικές για εμάς τις μαμάδες, μιας και συνήθως γεμίζουμε τις τσάντες μας με πολύ βάρος και όσες φορές έτυχε να την κρατήσω εγώ βάζοντας μέσα και πράγματα των παιδιών είχα πρόβλημα με τους ιμάντες που έπεφταν συνεχώς! Οπότε είναι τσάντες που δεν μπορείς να γεμίσεις ιδιαίτερα, παρά μόνο με ένα lipstick, ένα πορτοφόλι και ίσως ένα μικρό αρωματάκι!

moms daily outfit

moms daily outfit

Αυτά, λοιπόν, ήταν τα 5 Φθινοπωρινά outfits που επέλεξα να σου δείξω για αρχή και νομίζω πως πρόκειται για 5 ολοκληρωμένες προτάσεις για καθημερινό ντύσιμο για μία chubby mommy που δεν θέλει να είναι εκτός της μόδας, της αρέσουν οι εναλλαγές και δεν φοβάται να τολμήσει το κάτι διαφορετικό! Τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε πρέπει να μπορούμε να τα υποστηρίξουμε κιόλας ως ένα βαθμό! Για παράδειγμα και εμένα μου αρέσει πολύ η δερμάτινη φούστα και η TuTu Style, ωστόσο ξέρω πως δεν με κολακεύει καθόλου για αυτό και μένω να αρέσκομαι που τις βλέπω στον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό  -προς το παρόν!

Εδώ μπορείς να δεις το αντίστοιχο post που ετοίμασε η Callie από το Ανθομέλι με τις δικές της 5 υπέροχες στυλιστικές επιλογές για σένα μανούλα που θέλεις να είσαι και In Fashion και Rock και πιο Neutral!


Στήριξε μας στο εγχείρημα μας αυτό αν σου άρεσε το post μας κάνοντας ένα Share στο Facebook, καρφιτσώνοντάς το στο board σου στο Pinterest ή στέλνοντάς το στην φίλη σου που ξέρεις πως τέτοια θέματα την απασχολούν! Μπορείς να μείνεις συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe στο mail list μου εδώ δεξιά στην στήλη μου του blog! ★★
Περιμένω με αγωνία τα σχόλια & τις εντυπώσεις σου!😊

Pin it for later 📍

MOMS DAILY FASHION

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

27 σχόλια

  1. Υπέροχα τα συνολάκια σου!!!! Μπραβο ,μπραβο....νέες ιδεες!!!!φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλεναδίτσα μου ξέρεις πως η γνώμη σου μετράει!! Σε ευχαριστώ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Όμορφες επιλογές!!!Πάντα μου αρέσει να παρατηρώ τι συνδυασμούς στο ντύσιμο έχουν κάνει οι γυναίκες γύρω μου!!!Καλή αρχή στη νέα σου στήλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου και χαίρομαι ιδιαίτερα που σου φάνηκε χρήσιμη η ανάρτηση αυτή! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  3. σουπερ οι συδυασμοι Ευη μου!! Και εισαι μια κουκλα!! Μου εδωσες πολλες ιδεες!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίδα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!! Χαίρομαι τόσο !!!!!!!Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  4. Μπράβο και στις δυο σας! Για την φωτογράφηση, το concept, την συνεργασία, άψογες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγδα μου σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!! Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση και το θέμα!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Τι ωραία δουλειά που κάνατε κορίτσια μου γλυκά, θεσσαλονικιές μου; Μπράβο! Θα ανυπομονώ κάθε μήνα και θα περιμένω το post σας! Το ότι μάλιστα βγαίνουν ταυτόχρονα με ενθουσίασε γιατί έχω ακόμα πιο πολλές επιλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ιδέα της Κάλης!!!!! Το διασκεδάσαμε πολύ και ανυπομονούμε για τα επόμενα που θα ρθουν!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Είσαι chubby και μας αρέσεις να ξέρεις! πολύ όμορφα τα συνολάκια σου μανδάμ! και κομψή και άνετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαι μια κούκλα και τα συνολάκια σου υπέροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου χαίρομαι που σου άρεσε το εγχείρημά μου αυτό!!!!!!!Ανυπομονώ τώρα για τα επόμενα!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Μ'αρέσεις φίλη μου! Τα φοράς τα ρούχα σου και δεν σε φοράνε...τέλεια ιδέα η νέα σας στήλη! Και που είσαι; αν χρειαστείτε έξτρα μοντέλο έρχομαι χωρίς δεύτερη σκέψη😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλεναδίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!! Ότι τα φοράω και δεν με φοράνε είναι αλήθεια!!!!!!! Είπαμε το παν είναι να το υπσοτηρίζεις κιόλας!!!!!!! Σε φιλώωωωωωωωω!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Στο είπα και θα στο ξαναπώ... Είσαι θεά και ακομπλεξαριστη και πολύ σε πάω!!!! Το δεύτερο στυλ είναι το πιο θεϊκό από όλα! Περιμένω τα επόμενα.... Κάλη μήπως να αλλάξεις επάγγελμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κορίτσι ξέρεις πως τα αισθήματα μας είναι αμοιβαία! Είσαι από εκείνες που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και την καθαρότητά τους!!Σε ευχαριστώ για όλα!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Όλα πολύ ωραία! Θέλω τις τσάντες, εγώ τωρα μόνο diaper bags κρατάω βασικά τις κρεμάω στο καρότσι. Keep dressing λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελειο ποστ! Δε μπορω να διαλεξω πιο μου αρέσει περισσότερο! Και έχεις και φωτογενεια! Keep going! Περιμενουμε και τα επομενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπως έγραψα και στην Καλίτσα, είστε κούκλες και λάμπετε!!! Περνάτε μαγικά εκεί στα καμαρίνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω:)))
    Παρόλη την chabby σιλουέτα σου, σε θαυμάζω γιατί την αγαπάς και την υποστηρίζεις και όποτε σε βλέπω είσαι στυλάτη.
    Λοιπόν, ξεχωρίζω το νο 4 ως καλύτερο (βάσει των δικών μου γούστων χε χε χε), μετά το νο 2 και μετά το νο 1.
    Φιλάρες πολλές και στις δυο αγαπημένα τρελοκόριτσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφη η ιδέα σας για τις αναρτήσεις! Θα σας διαβάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φτού φτου Εύη μου! Όλα τα ντυσίματα σου πηγαίνουν πολύ και είναι εξαιρετικοί οι συνδυασμοί! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts