Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ MOOD ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ!

by - Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ήδη άρχισα να μυρίζω την άνοιξη τριγύρω! Στους δρόμους, στα μπαλκόνια, στις παιδικές χαρές και στις αυλές!Και επειδή μου αρέσει πολύ αυτή η εποχή φροντίζω από νωρίς να πετάξω τα χειμωνιάτικα χρώματα από το σαλόνι μου και να δώσω έναν αέρα ανανέωσης στην διακόσμηση!Το πρώτο πράγμα που μου 'ρχεται στο μυαλό όταν προφέρω την λέξη άνοιξη, εκτός από την ζακέτα😏, είναι και το Πάσχα!Μια βόλτα στα μαγαζιά αυτές τις μέρες είναι αρκετή για να σε βάλει από νωρίς στο Πασχαλινό κλίμα!🐣🐥🐤
Προετοιμασίες για το Πάσχα
Αυτές τις μέρες, που λες, κάναμε βόλτες στα μαγαζιά για ψώνια! Η αλλαγή του καιρού μας άνοιξε την όρεξη για αλλαγές και ανανέωση στις ντουλάπες μας!Κλασσικά δεν βρήκα κάτι που να με ενθουσιάζει με έκπτωση και ότι αγόρασα για μένα ή τα μικρά σε είδη ρουχισμού ήταν από τις νέες παραλαβές! Μετά από εμάς, σειρά είχε να δούμε και κάτι για το σπίτι μας! Στο Mall που συχνάζουμε άνοιξε εδώ και καιρό νέο κατάστημα Flying Tiger Copenhagen! Ήρθε πάλι η στιγμή να το επισκεφτώ!Το μάτι μου έπεσε με την πρώτη επάνω στα Πασχαλινά και η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα φέτος να βάλω λιγάκι νωρίτερα το σπίτι μας σε Πασχαλινό κλίμα!

Flying Tiger Copenhagen
Ισχύει αυτό που λένε πως η νοικοκυρά από διακοσμητικά, τουρτιέρες, πιατέλες και τα τοιαύτα δεν θα χορτάσει ποτέ! Έτσι και εγώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε άλλη μία τουρτιέρα, αυτή της φωτογραφίας!Την διάλεξα σε γαλάζιο απαλό και θα είναι super να στολίσω τα πασχαλινά μου κουλουράκια όταν θα' ρθει η ώρα πάνω σε αυτήν! Στο κατάστημα αυτό μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία όσον αφορά την διακόσμηση ανάλογα με την εποχή! Έτσι και τώρα βρήκα διάφορα αυγουλάκια, καλαθάκια, banner πασχαλινά να διακοσμήσω κάθε μεριά του σπιτιού μου!Για την πιατέλα μου επέλεξα 2 αυγά μεγάλα γυάλινα στις αποχρώσεις του κίτρινου και του σομόν και κάτι άλλα μικρούλια αυγουλάκια σε παστέλ αποχρώσεις που μπορείς να τα κρεμάσεις σε όποια γωνιά εσύ επιθυμείς! Τα παιδιά με την σειρά τους δεν αντιστάθηκαν στα σοκολατένια μικρά αυγουλάκια και ύστερα από συζήτηση καταλήξαμε να πάρουμε μόνο 8 σακουλάκια από αυτά..😕Α! Και άλλες 4 συσκευασίες με 4 μεγάλα σοκολατένια αυγά η καθεμία μέσα!Έχουμε να μοιράσουμε φέτος αυγουλάκια στους φίλους μας..Χαμός θα γίνει!😅
Πασχαλινά σοκολατένια αυγά Tiger Hellas
Από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν φεύγω ποτέ χωρίς να πάρω χαρτοπετσέτες πολυτελείας! Μου αρέσουν πολύ τα σχέδια που έχουν και σε κάθε περίσταση στολίζουν υπέροχα τα brunch ή τα dinner tables μου κάθε φορά!Και φυσικά δεν ξεχνώ να πάρω κεριά που πάντα δίνουν ένα πιο cozy στοιχείο στην ατμόσφαιρα! Για τις ανοιξιάτικες συναντήσεις με τις φίλες μου στο σπίτι επέλεξα αποχρώσεις όπως το ροζ, το γαλάζιο και το κίτρινο!
Tiger Hellas Copenhagen
Αυτό το brand υπάρχουν δύο λόγοι που το αγαπώ! Ο ένας γιατί με βοηθά να δώσω μικρές πινελιές και να κάνω αλλαγές στους χώρους του σπιτιού χωρίς να διαθέσω πολλά χρήματα, άλλωστε με κουράζουν εύκολα τα ίδια και τα ίδια και συχνά πυκνά αλλάζω μαξιλάρια, runners και διακοσμητικά!Ο δεύτερος είναι πως έχει απίστευτα επιτραπέζια παιχνίδια για τα πιτσιρίκια μου! Έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες παίζοντας ένα και μόνο επιτραπέζιο, το Ποιος είμαι❓ για παράδειγμα! Ο Ντίνος τρελαίνεται να το παίζουμε παρέα και μάλιστα είναι ένα παιχνίδι που το παίρνουμε μαζί μας σε κάθε ταξίδι!
Tiger Copenhagen
Στην τελευταία μας επίσκεψη, εκτός από τα δεκάδες αυγουλάκια😋😉, ο μικρός διάλεξε άλλο ένα παιχνίδι να μας κάνει παρέα στο επόμενο προγραμματισμένο μας ταξίδι! Το Picture Lotto όπου όποιος βρει πρώτος τα περισσότερα στοιχεία της καρτέλας του κερδίζει! Είναι ζήτημα τύχης όπως καταλαβαίνεις! Πρέπει να σου τύχουν τα καρτελάκια που αντιστοιχούν στην δικιά σου καρτέλα! Πολύ διασκεδαστικό και αυτό!😉
Tiger Copenhagen
Η βόλτα αυτή μας ανανέωσε πλήρως! Και Πασχαλινά διακοσμητικά πήραμε, και νέα τουρτιερίτσα ήρθε να κάνει παρέα στις υπόλοιπες, και γλυκίσματα και νέα επιτραπέζια! Αν δεν μας πίεζε η ώρα ίσως να αγοράζαμε και την φωτιζόμενη υδρόγειο που είχαμε βάλει στο μάτι!Θα κλείσω αυτό το post με την αγαπημένη μου τουρτιερίτσα που δεν χορταίνω να βλέπω τα χρώματα με τα οποία την στόλισα από τότε που την πήρα! Καιρός να ξεκουραστεί το μάτι μας από το καφέ, το κόκκινο και το πορτοκαλί!! 
Flyning Tiger Copenhagen Hellas
Spring is almost here  baby!!!!!🌸🌹🌷🌺🌻🌼
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

6 σχόλια

  1. Καλά τι χρώματα υπέροχα είναι αυτά!!! Η φωτογραφική σου μηχανή τα σπάει... και έδωσε άλλο άερα στις φωτογραφίες σου. Αν σου πω ότι δεν ήξερα ότι υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια στο tiger? Εντάξει, στην επόμενη επίσκεψη θα πάρουμε σίγουρα αυτό με τις καρτελίτσες. Μπράβο Εύη... κόβεις το νήμα για το Πάσχα! Και όπως λέει η κόρη μου μόλις τελειώσουν οι απόκριες... φοράμε κοντομάνικα; χαχα!!! Για κοντομάνικα δεν ξέρω αλλά ερχόμαστε λίγο πιο κοτνά στο Πάσχα! ΣΜουτς. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ξετρελαθείς με τα επιτραπέζια να ξέρεις!! Είναι σε μικρές συσκευασίες και είναι ιδανικά για ταξίδια αφού χωράνε άνετα στο μικρό σακιδιάκι του παιδιού! ΑΧ!!!!!!!!!Επιτέλους ήρθε η εποχή της ζακέτας ρε αγάπη!!!! Και ναι...ανυπομονούμε και εμείς να φορέσουμε κοντομάνικα!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ωωωω ναι! Μύρισε άνοιξη και δεν κρατιέμαι να μυρίσει και καλοκαίρι. Που να χορτάσει παιδί μου το μάτι μας όσο και αν έχουμε. Μας σκανδαλίζουν βέβαια και τέτοιου είδους μαγαζιά οπότε δεν υπάρχει σωτηρία χαχαχχαχα! Το συγκεκριμένο το επισκέπτομαι κι εγώ συχνά πυκνά για ανεφοδιασμό... Υπέροχες ανοιξιάτικες φωτογραφίες Εύη μου, φιλιά και καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου σε ευχαριστώ πολύ! Καλό 3ήμερο και σε εσάς!! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι φωτογραφίες!!! Αγαπώ την νέα φωτογραφική μηχανή μοΥ!!!Τα Tiger είναι ένας αγαπημένος και οικονομικός τρόπος για ανανέωση!!Έτσι ακριβώς!!Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  3. Χάρηκα πολύ με την ανάρτηση σου, όλες αυτές τις μέρες αναρωτιέμαι αν ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε τα χειμωνιάτικα ή μήπως είναι νωρίς! ;)
    Όπως είπε και η Κάλη έδωσες το σήμα!!
    Σε εμάς δυστυχώς έχει Tiger σε όλες σχεδόν τις πόλεις εκτός από την δικιά μας. Έχει όμως απίθανα πράγματα!! Καλή Σαρακοστή!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάνα μου ήρθε ήρθε!!!! Όσο και αν αγαπώ χειμώνα και γήινες αποχρώσεις άλλο τόσο αγαπώ και λιλά παστέλ και τα τοιαύτα!!Τώρα που έχουμε και μετακόμιση σε λίγες μέρες θα τα πετάξουμε μια και καλή όλα!!! Καλή Σαρακοστή!!!!! Καλημέρα!!!

      Διαγραφή

My Insta Posts