Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

BRAIDS HAIRSTYLE- ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ

by - Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2017

Οι πλεξούδες στα μαλλιά μας νομίζω είναι μία τάση που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και πάντα είναι στο προσκήνιο! Τις πιο διάσημες πλεξούδες τις λάνσαρε η Angelina Jolie στο Tomb Raider και νομίζω πως από εκεί και ύστερα όλες οι γυναίκες κάναμε πλεξούδες στα μαλλιά μας πολύ συχνότερα! Εγώ αγαπώ τις πλεξούδες γιατί μου έπλεκε η μαμά μου έτσι τα μαλλιά μου όσο ήμουν μικρή και συνεχίζω μέχρι και σήμερα, στα 31 μου χρόνια, να επιλέγω κομμώσεις με λίγη πλεξούδα μέσα σίγουρα!Braids Hairstyle το θέμα της ημέρας μας λοιπόν!

hairstyles for little girls

Τις πλεξούδες τις αγαπώ από το Νηπιαγωγείο ακόμα, που η μαμά μου συνήθιζε να μου κάνει έτσι τα μαλλιά ώστε να μην με ενοχλούν την ώρα του ζωγράφιζα ή έπαιζα! Από μικρό παιδί είχα μακριά μαλλιά, πέρα από μία περίοδο της ζωής μου που ήταν της μόδας το καρέ και είχαμε ακολουθήσει και εμείς αυτήν την τάση!Ωστόσο, σε κάθε φάση της ζωής μου με θυμάμαι με μακρύ μαλλί και με πλεξούδα έστω και μία για το κατιτίς της υπόθεσης!Έτσι, τώρα και η μικρή μου Stacy αγαπά να πηγαίνει στο κομμωτήριο, να της φροντίζουν τα μαλλιά και να κάνει πλεξούδες και αυτή με τη σειρά της!Άλλωστε, σε πιο μικρό κορίτσι δεν αρέσει να κάνει ότι και η μαμά?


hairstyles for little girls

hairstyles for girls

Η αλήθεια είναι πως τα δικά μου χέρια δεν πιάνουν και πολύ! Γαλλική πλεξούδα δεν ξέρω να φτιάχνω, ας πούμε, και μάλλον δεν πρόκειται να μάθω κιόλας! Την απλή ξέρω μόνο και αυτήν εμπιστεύομαι που λένε!😅Για καλή μου τύχη η κολλητή μου είναι κομμώτρια, έτσι έχουμε δοκιμάσει απίστευτα πράγματα στο κεφάλι μου από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε μαθήματα κομμωτικής αλλά και η νύφη μου, επίσης κομμώτρια, κάθε φορά που συναντιόμαστε δεν χάνω ευκαιρία και μου φτιάχνει μια πλεξούδα! Γενικά, έχω πολύ μαλλί και κάποιες φορές με κουράζει να το έχω κάτω! Οπότε το πιο ωραίο μάζεμα είναι σίγουρα μια  πλεξούδα, όλων των ειδών!


hairstyles for girls

hairstyles for little girls

hairstyles for little girls

Δεν ήταν λίγες οι φορές που επιχείρησα χτένισμα, για κάποια εκδήλωση, που περιείχε μέσα πλεξούδα! Πρόσφατα, μάλιστα επιχειρήσαμε δύο διαφορετικά με την κολλητή μου και μου άρεσαν πολύ γιατί ήταν ανάλαφρα και καθόλου στημένα!Θεωρώ πως χτενίσματα πολύ στημένα δεν μπορώ να τα υποστηρίξω για αυτό και δεν τα επιχειρώ συνήθως!Όσες φορές πάλι το έκανα, κατέληξα να μην μου αρέσω καθόλου και να μεγαλοδείχνω πολύ!Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος το καλοκαίρι σχεδόν κάθε μέρα είχαμε και μια πλεξούδα πλεγμένη στα μαλλιά μας!Και εγώ αλλά και η μικρή μου πεταλουδίτσα! Μας πάει πολύ αυτό το mother & daughter άλλωστε! Ίσως κάποια στιγμή σας δείξω mother & daughter hairstyles!


hairstyles for little girls


hairstyles for little girls



hairstyles for little girls

Αυτές ήταν μερικές από τις δικές μου φωτογραφίες στις οποίες κατάφερα να αποθανατίσω το μικρό μου κοριτσάκι αλλά και κάποιες με εμένα μέσα έχοντας μια πλεξούδα στα μαλλιά! Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σου δυο videos που παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό με σκοπό να μάθω πιο περίτεχνα σχέδια αλλά και να σου δείξω το δικό μου board στο Pinterest που έχω αποθηκεύσει απίστευτες ιδέες που κυκλοφορούν εκεί έξω!!

                  VIDEO NUMBER 1 HERE

                                VIDEO NUMBER 2 HERE

Follow me στο Pinterest εδώ για να βλέπεις τι καρφιτσώνω ανά τακτά διαστήματα και να παίρνεις και εσύ ιδέες! Εδώ μπορείς να δεις τα braids hairstyles που έχω ήδη κάνει Pin 🚩 και είναι ουκ ολίγα! 


hairstyles for little girls

Αν αγαπάς και εσύ τις πλεξούδες τότε αυτό το #post σίγουρα θα σου άρεσε! Αν έχεις κοριτσάκι με καταλαβαίνεις απόλυτα και είμαι σίγουρη πως και εσύ αναζητείς καθημερινά ιδέες για χτενίσματα για το σχολείο, τη βόλτα ή το party που είστε καλεσμένοι με την μικρή σου κόρη! Τα κορίτσια είναι πιο απαιτητικά από τα αγόρια όσον αφορά την εμφάνιση, σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία!Και επειδή μου άρεσε πολύ αυτό το εγχείρημά μου, να σου δείξω δηλαδή hairstyles, σκέφτομαι να ακολουθήσει και επόμενο σχετικό post!

Μείνε συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe στο mail list μου εδώ δεξιά στο blog!


Σε μαμαδογλυκοφιλώ!




You May Also Like

2 σχόλια

My Insta Posts